Bu Yaz arkadaşlarla Lambuka Avcılığı Yaptik.Arkadaşlar en kısa zamanda fotoğraflarıda yükliycem merak etmeyin.
. Biz Amatör Balık Avına gönül vermiş Forum üyeleri Hıssi insanlarız. Balık nekadar çok olursa olsun 5Kg üstüne Igghhhh der, Balığıda kendi sezonunda avlarız. Küçüklerin gözlerinden öper Suya geri salarız. Katliam kelimesi Bize uygun değil. .
Semih abi aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar diliyorum, ve de iyi ki gelmişsin diyorum inşallah karşılıklı etkileşimden biz senden öğreniriz sen de bizden bişeyler öğrenirsin forum üyeleri biz amatör balıkçılığa gönül verenler sürdürülebilir balıkçılığın devamı için bazı konularda çok hassasız umarım sen de aynı hassaiyeti benimsersin zira hepimiz tutkusu olan balık avcılığını inşallah çocuklarımızla ve torunlarımızla da yapmak istiyoruz... Onlara eskiden denizde şu balık vardı bu balık vardı demek istemeyiz hiçbirimiz, tabiiki bizde çok balık neslinin kaderi ticari balıkçılıkla ilgili düzenlemelere bağlı biz kendi payımıza düşeni yapmakla mükellefiz... Fotoğraflarınla birlikte takım yem ve zamanla ilgili ayrıntılı bir rapor yazarsan biz de senin tecrübelerinden faydalanırız iddialı başlığına bakılırsa iyi bir avcısın başarılı avlarının devamını dilerim, tekrar aramıza hoşgeldin bu arada yaşınızı sonradan gördüğüm için "arkadaşım" diye başladığım hitap kısmında düzeltme yaptım, lütfen imza ayarlarını da yaparsanız saygıda kusur etmiş olmayalım keyifli paylaşımlar
katliam kelimesi banda ters geldi.bütün forum üyelerinden özür dilerim.arkadaşlar bide fotoğraflar nasıl yükleniyo biri bana anlatabilirmi.
Semih Abi hoşgeldiniz aramıza aşağıdaki linke tıklarsanız adım adım resim yüklemeyi görebilirsiniz ,duyarlılığınız için teşekkürler keyifli paylaşımlar http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910
abi tebrikler harbiden hasat almışsınız kurumştur oralar ama baya küçükler değilmi abi hatam varasa bağıla da bana ufak geldiler
bizim sularımızda çok büyükleri olmaz ortada sirkülere ters düşen bir durumda yok semih abi nin teknesinde herzaman 6-7 kişi olur resimdeki balıkların toplamının 10 kg yi geçtiğini sanmıyorum
bu hafta sonu boğazkente avlanmaya gidiyorum. umarım ben ve arkadaşlarım için iyi bi av olur . pazartesi sabah hayırlı haberleri veririm inşallah.