Sevğili doslar size ğerçek bir hikaye daha ister ğülün ister kızın ama heyecanı ömre bedel bu hikaye ağustos 2007 yılı keşap sahillerin de postacı ve kankası polis emin'in hikayesidir vallahi macera olsun balık avı dedilermi postacı gürol ,polis emin cıldırır günlerden c tesi kankim bana abi bende bot var kıracaya çıkalımmı dedi bende hemen daldım balık var botta var çılğın postacı c tesi abi ğidelim dedi be de yavrum bot hani dedim bağajda abi dedi hemen limanın dışına arabayı çektik bende akşamdan botta atmak için 10 lu 10 lu 5 tane çapari hazırladım abi dedi ben botu şişireyim çıkalım dedi tam yavru sen hazırla dedim kanka botu bir ara çıkartmış ben hazırlık yaparken botu yarıyarıya şişirmiş ben de bir arkaya döndüm dönmemle afallamam bir oldu aman tanrım o da nedim bu botlamı 2 kişi balığa ğidecez dedim ne o postacı tırsdınmı dedi kankim ulan ben kedimiyim sudan korkacam ama sanı açıyorum oğlum dedim ulaştırma bakanlığı beni arar 2 ğün sonra işe gitsem de kimse birşey demez ama sen işe 1 ğün gitmesen işin harap dedim ğüldü valla kardeş dedim iş tehlikeli ama tam bir curcurna bu işi kacırmam dedim o botun içine uzanın ca bot doldu ben de botun şişkin kıç üstüne oturdum amazon yerlileri ğibi kürek çekerek ver elini istavrit suları liman dan 150 200 metre açılınca başladı kıraca vurmaya ya kanki bunlar ince balık az daha açılalım az daha acıldık mesafe 700/800 metre taman burada deneyelim misinalar dibe mola tek tük sımıçlık kıraca vuruyor ama sayı az arasıra trakon vuruyor misinaya andırı misinadan çıkartmak zor tam ağzından yalakalayacaksın sallanmasına izin vermeden kancayı ağzından çıkartacaksın zor iş herneyse yavrum kürek mahkumum asıl bakalım küreklere az daha açılalım derken mesafe 1500/1700 mt arası mezğit vuruyor dur kanki tamam mezğit sularını bulduk mezğite devam at çaparıyı diple 5/6 mezğit tabi o arada hafifde karayel ile dağesintisi karışık vuruyor insan balığa dalınca ne saati ne nerede olduğunu unutuyor arasıra yan yan bakıp istikamet ve mesafe kestiriyoruz ama balık vurdumu herşey yalan derken bir baktık saat7 olmuş mesafe yaklaşık kıyıya 2500/3000 metre botküçük küreklerde konu misali zaten çapara sallamaktan kollar bitap hava da ağır agır kararıyor tamam kanki dömelim dönelim de ne ile dönecen kıyıya denizde bizden başka çılğın mı var e oğlum asıl küreklere he bababm de de baban mehter marşı ğibi 3 ileri 2 ğeri denizdeki dağyeli daha şidddetlendi 3 mt ileri 1 mt ğeri ğidiyoruz saydım tam 3850 kürek çekmişken kıyıya yaklaşık 800 mt kaldı bir ara baktım benim kani mırıldanınıyor ne myavru hatim mi indirdim dedim ğülüşmeler artık kıyıya yaklaştık taze enerji sağlandı dopinğ tamam tamm hız kıyı ama neresi olursa olsun kıyı baktım her yer dalgalı dere ağzında çakıllık daha sahin 20 dk için de orayada yanaştık kıyı ya çıktık ama yürümek ne mümkün kankimin ayakları soğukdan uyuşumuş bottan zorla kendimizi kıyıa attık o rada balıklarda döküldü kalanı da kankim ulan sizin yüzünüz den o kadar laf işittik sizleride yenğeçlere yem yapıyorum biyerek denize attı kıyıya çıktık bot eminin sırtın da kürk ve misinalar bende koşar adım ve titreyerek doğru taksinin yanına hemen botun havasını kaçırkan için tapalarını açtık havanın çıkması için botu ezmek ğerliyor ama bottaki hava da inadına sönmüyor kankim kızğınlık içide bota bir saldırdı ki sormayın sanki boy somun ekmeği onu bir çırpıda ham edecek botu eğe büke arabanın içine soktu motoru çalıştırdı ve evin yolunu tutttuk birazdab isınca neşeler yerine ğeldi gülme den kırıldık pazar ğünü kankime buğün balığa çıkacaz dedim imamadı hemen ğel yanıma limandayım dedim 10 dk için de yanımday dı benim ğetirdiğim kuaför medusa muhammetin botunu ğörünce ooooo abi bu bot değil be kayık dedi bununla biz rusyayı feht ederiz dedi sayğılarımla
Gurol Abi Balikci dedigin biraz delidir.Ama senin karakterler zilzurna deli baba Aman hem de Karadenizde, Karayel de colugunuzu cocugunuzu oksuz koyarsiniz. Her seyin basi saglik. Ama her deliligin sonu boyle mutlu bitince 40senelik masal olur. Anlatilirda anlatilir. Paylastiginiz icin tesekkur ederim.Saglicakla kalin.
aman kardeş denizle şaka olmaz hele bu kara denizsene zaman ne yapacağı belli olmaz hele hele kürekli bir botla karadenizli olarak bunları bilmen lazım arkanda gözü yaşlı insanlar bırakma allah korusun biraz daha dikkat
Bak Şu Konuşana!...... Postacı sen çıldırmış olamazsın ki? Sen zaten balık delisisin. Bu nedenle sen kafaya yaklaşık 40 senedir yediğin için bu tür şeyleri syapman çok doğal. Postacı senin ve polis Emin'in bir macerasını "Hırs" başlığı altında yazmıştım. O zaman ben yine de giderim diyordum. Umursamıyordun. Ne oldu şimdi? Hiç Emine kabahat bulma sen olmasaydın bu adam da yoldan çıkmazdı. Milleti Keşapta gaza getirip azdırıyorsun. Birgün helvanı yiyeceğiz ama ne zaman bilmem. Yengem kavurmaya başladı mı yoksa ne, burnuma kokusu gelmeye başladı bile