bu misinayı kullanan abilerimden yorum bekliyorum nasıl bi misina çok sevdiğim maria princesslerimi emanet edebilirmiyim şimdiden teşekkürler
selam bu misinayı ben kulanıyorum fena bir misina deyil ama senin beklentin anladıhım kadarıyla yüksek performans o yüzden benim sana tavsiyem bu markanın bir farklı olanı var tabiki fiyat farkıda var ben sana özellikle onu tavsiye ederim harika bir misinadır son derece güvenerek kullana bilirsin
evet ultra premium onların 100 luklerı biraz fıyatlı sana 300 metre olanları tavsiye edrım daha hesaplı 12.00 ytl cıvarında 100lükler 5 küsur olmasılazım yanlış hatırlamıyorsam
orada hasan ve ibo var sürekli takılırlar bende onlara takılırım bazen ,birde bu misinayı bizim yakada bulma imkanı yokmudur
teşekkürler abilerim kardeşlerim evet ultra premium olanıda vardı bende cengizden aldım bu daha avantalı gelmişti 1000m si 12 liraydı galiba bide ona bakayim bu yakınlarda
arkadaşlar bu misina hakkında ne düşünüyorsunuz? çekeri gerçekten orada yazdığı gibi mi? http://avmarketi.com/asp/product/10961/POWERLINE-SPIDER-100-METRE-0-20-MM-MISINA
üzerinde yazılı çekerlere bakmayın derim, misina hammaddesi japonyadn ithal edilip misina tamamen türkiyede imal ediliyor, makarasından etiketine kadar, ama misina diri bir misina, çaparide sorunsuz ve köstekler deforme olmuyor, esnek ve yumuşak değil, makine ana beden için pek uygun değil kanımca ,