Bu kadar ekonomik, bu kadar sağlam hemde fluoracarbon misina varmış da haberim yokmuş. Daha geçen hafta Oscar markada karar kılıp siparişleri vermiştim. Şimdi buna rastlayıp pişman oldum. Ama yine de verilen değer ve bilgiler doğru ise mutlaka alıp, beden ve kösteklerde bunu kullanırım. Misina hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Gerçek fc midir, yoksa bir katekulle varmıdır. Renk gri yazıyor, görünmez diye alıp rengi görünce şok olurmuyum? http://www.spotbalik.com.tr/Premium-Fluorocarbon-Misina-300-mt-040-mm,PR-24663.html
Yavuz Abi, satış fiyatı ve ağırlık çekerlerini göz önüne alırsak %100 FC olduğunu sanmıyorum.. Kaplamadır.. 50 metresinin fiyatı minimum 10 - 12 TL. olan ürünler için 300 metreye 15 TL. fiyat çok anormal görünüyor.. Rapala bedeninde, Yemli takım yapımında, çapari bedeni bağlarken işe yarar mı? Derseniz, gayet kullanışlı duruyor.. Güle güle kullanın..
%100 fc değildir kaplamadır çok büyük ihtimalle tam fc lerin bu değerlere ulaşması imkansız çeker değerleri çok daha azdır
Kaplama olduğu açıklaması burada belirtilmiş. http://www.tsunamiav.com/asp/listgroup.asp?group=addadd
Üzerinde "fluourocarbon coated" yazıyor bu da "fluourocarbon kaplı" demek. %100 fc değil. Kısa zaman önce avmarketim.com'dan %100 fc heron marka misina almıştım 0.20 ve 0.30'luk yaklaşık fiyatları 100mt. 5-6 liraydı ama kampanyalı üründü.
Flluorocarbon kaplama. Beden ve köstekte kullanacaksan yaklaşık olarak 100 metreden 50 beden çıkar. Biraz paraya kıyıp %100 fc al. Avmarketi.com Heron misinalar kampanyada bende almayı düşünüyorum.
Ben bundan sipariş verdim. Pelikan Spy % 100 Fc misina 0,30mm 100 mt 7,65 TL x1 7,65 TL Pelikan Spy % 100 Fc misina 0,12mm 100 mt 6,91 TL x1 6,91 TL Pelikan Spy % 100 Fc misina 0,21mm 100 mt 7,26 TL x1 7,26 TL Bir tecrübe edelim bakalım. Hadi.. "Hayırlı olsun" deyin
Ahanda!!! Bende de aynısı oldu ve çok sert bir misina olduğunu farkettim ama fc misinaya şimdiye kadar fransız bir insan olduğum için "normaldir herhalde" diyerek geçiştirdim. Değil mi yoksa?
Bırak Roy kardeşim cebinin zenginliğini, sizin gönlünüzün zenginliği yeter.:thumb: :thumb: Gün gelir, makinanada sararsın. Bundan adım gibi eminim.