merhaba forum üyeleri bende bugün malzemeciye gittim birkaç parça bişeyler aldık malzemecide prince S diye suni yem gördüm daha ilkdefa aldığım için maria princes ın fiyatlarını bildiğim için çok ucuz geldi aldım ama 5 cm lik 2 tane size de sormak istiyorum çinekop ta iş yapar mı ve kullanan varsa yorumları bekliyorum Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Bahadır bey, PrinceS i şahsen levrek avlarında denemiştim .. Levrek alamadım ancak 4-5 parça zargana almıştım.. Çinekop avlarında iş yapmaması için bir sebep göremiyorum.. Aksiyonu fena değil .. Bu arada paslanmaya karşı çok hassas.. Her kullanımdan sonra tatlı su ile durulamak şart.. Saygılarımla
Bunlar çakma princess ve en güzeli suda yüzüşüne bakmak bide iğnlerinde takıldığı halkalara bak bakalım boşluk var mı? eğer yüzüşü düzgün ve su almıyorsa balık almaması için bir nedende yok.
Bu 2-3 liralık sahteler , eğer yüzüşleri düzgün ise bol çinekopta balık alırlar ama boyaları çabuk dökülür. Çok takım verilen meralarda bazen atılıyor.
Merhaba, sizin aldıklarınız orjinal maria princess değil aynı kalıpta kalitesiz bir malzeme.. Bunlar pek yüzmüyor deliği oluyor su alıyor boya kalitesi çok kötü vs. vs. paranıza yazık diyeyim, bunlar da rastgele balıkcığın malı, şimdi strike pro'ların sahtelerini yaptırdılar goldfish isimli 5 cm ve 6,5 cm onları öneririm. Link bulamadım..
Yukarıdaki hamsi benzeri ile uzun oltada şans eseri kırlangıç aldım. Aslında tekne arkasında yüzüşü çok çok fena değil. 2Tl fiyatı var. Mikadan yapılma ve çabuk paslanan iğne/halkaları var. geçen hafta elimdekilerin hepsini kırıp kırıp attım. Tavsiye edermiyim ? Hayır... Bunun yerine Alba No:2 Kaşık kullanırım kat be kat daha iyi... .
Ucuz sahteler Bu sahteler çinekopta iş yapar mı bir fikrim yok ama levrek avında her türlü meşhur olan ve pahalı sahtelerden denemiş olmama rağmen en iyi verimi üzerinde daiwa yazan 11 cm 'lik çakma sahtelerle almıştım. Fiatı 5 tl civarıydı. Hemde bu durum bir kereliğe dair değil. Onun için ben pahalı sahtelerin daha iyi verim verdiğine inanmıyorum. Bu durumu da defalarca kere test etmişimdir. Eğer çok zengin değilseniz ve bu zevkinize çok para harcamak istemiyorsanız bence en ucuzundan sahteler kullanabilirsiniz
aynen öyle mesela bende daiwa sea bass hunter var çakma deyil çok fırsat verdim son günlerde öncesinde de,hiç siftahım yok,rapala maxrap sadece turna alabildi bu güne kadar,ucuz bir sahte aynı gün balığı yakaladı,sonraki denemelerimde de tesadüf olmadığını gösterdi, pahalı sahtelerim den yozuri ler kendini kanıtladı, ve artık şu ucuz kendin den kurşunlu silikon sahteler varya,artık onlara yoğunlaşacağım,2,5tl kopsa ne olur,boyası kalktı derdi yok,koluna kuvvet fırlat fırlatabildiğin kadar aksiyonları rapalalara göre bence daha gerçekci şu sahteye balık atlamasz ise kesin lejetaryan dır Uploaded with ImageShack.us silikon balığın aksiyonu: http://www.youtube.com/watch?v=dNXEkiUpX50&feature=related
aldık artık bi kere deneyip görücez gittiği yere kadar ama iğneler wmc yazıyor kağıdında ne kadar doğrudur orası tartışılır işte
abi avmarket den buldum,yanlız stokda yok gözüküyor,benim araştırmama göre burda boğazda genellikle böyle silikonlar çekiyorlarmış,boğaz da yakaladınmı kilo ve üzeri levrek lüfer dahil diyor o bölgenin sıkı atçekcisi,bu gün yeni bir silikon aldım,kancası üstte,deneme amaçlı suya indirdim ilk atışımda bir vuruş aldım takılmadı sahte kendin den kurşunlu gümüş balığını andırıyor,suyun dibinde hoplata hoplata çekiyordum o ara bir vuruş aldım,dedim bu iş olacak galiba,tadında bıraktım heyecanımı başka zamana sakladım bu akşam atçeke ilk başladığım dakikalarda,rapalayı takip eden varmış ama ben karanlıkda göremedim burnumun dibinde sahteyi sudan çıkarıyordum son kancası sudan çıktııı bir şapırtı koptu önümde acayip ürperdim en az kiloluk idi levrek,kıl payı kurtulduağzım açık kaldıkısmet deyilmiş aynı noktadan yine aynı pozisyon bu kez sahtenin yarısı henüz sudan çıkmamıştıki 25cm civarı ispendek atlamıştı