cümleten merhabalar: ) benim hiç 3mt spin kamışım olmamıştıcry önümüz kış ayı olduğundan,kıyı kenarda ıslanmayı minimuma düşürmek için 3mt spin kamış aldım... spin kamış alırken benim olmazsa olmazım kamış olabildiğince hafif olmalı... gezdim dolaştım nett de,3mt en hafif bu kamışı buldum, kamışı spotbalıkçılıkdan sıpariş geçmiştim,4günlük bekleyiş sonrası ürünün halen kargoya verilmediğini öğrendim ve derhal sıparişi iptal ettirdim,ana bayi nin stoğunda sorun varmış...... avmarketi.com dan sıpariş geçtim,ancak onlarda ürün açıklamasında adı geçen hediye suni yem i ambalajın içine koymamışlaridk kendilerine meil attım....... gelelim kamışa, bu gün limit dahilinde bir baracudayı,kepçesiz yaklaşık 3.5mt yükseğe bu kamışla çıkardım,aynen resimdeki gibi oldu kamış devamını raporlarım ayrıyetten Uploaded with ImageShack.us kamışı ilk gördüğümde beni şaşırtan şu oldu, bu kamış neden sargılı deyildi diğer spin kamışlar gibiidk niçin halka çemberini metalik renkli yapmışlaridk teleskopik kamışlardakine benziyor Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 3mt lik kamışı serçe parmağımla tartıyorum Uploaded with ImageShack.us kamışın handikabı mühendisleri çizimi iyi yapamamışlar.. doğru pozisyon budur: misina bu şekilde tutulur,fırlatırken,böyle devam edersem misinayı zedelerim,oraya siyah bant saracağım Uploaded with ImageShack.us bu şekilde fırlatırken güç kaybı oluyor,parmağım yukarıda olduğu için, ayrıca makinanın kafasını açarken bu pozisyonda tutarsanız,makinanın kafası açılmaz,çünkü misina gergin aşağıdan yukarıya doğru,makinanın telindeki halka tutuyor şu anda misinayı,şu şekilde makinanın kafasını açmak için zorlarsanız misinayı kopartırsınız,kopmasa bile misina her açıp kapamada özünü yitirir.....firma yetkililerine duyrulur...... Uploaded with ImageShack.us kamış 3 parçadan oluşuyor... kamışı elime aldığımda şöylebi silkeledim.. bu kamış 20 40gr atarlı ama fazla esniyor, bu kamışın ucunda 25 30 gr sahte kamışı eğer dedim daha fırlatmadan hal böyle iken nasıl uzağa fırlatırımki diye hayıflandım... inanırmısınız sahteleri uçuruyorum bununla uzaklara doğru artislik atışlar yapmadan bile 2.40 okuma 2.40 remixon ile iyi fırlatamadığım bazı sahtelerimi artık bu kamışla daha uzaklara fırlatıyorum 20 40gr atarlı kamışla 5gr lık sahteyi 3 25gr atarlı kamışla aynı mesafelere ulaştırıyorum yani yukarıdaki bazı ufak defek hoşnutsuzluğumu aldı götürdü bu kamış işte bana böyle kamış lazım dedim hafif ve uzağa iyi atabilen kamış..hemide 3mt : ) su üstü sahte de biraz zorluyor,o kadarda olsun : ) 100 tane sahtemi bir su üstü için kırmam : ) dip not: 210 240 ve 3mt spin kamış kullanan ben,3mt nin altına biraz zor inerim : ) şimdi den 2ci yi sıpariş geçsemmi diye düşünüyorum : ) kalın sağlıcakla... Uploaded with ImageShack.us
kadir abi nasılsın kamışın hayırlı olsun acaba bu kamışı ben turna avında kullanabilirmiyim değerli forumdaşlarım kaşık turnaya başlıyoruz arkadaşlarla kaşık olta yapıcam 2 tane ne dersiniz saygılar...
sağol kardeşim hamd olsun iyiyiz ilk fotoda bir arkadaşımız portakal kasasının üstüne çıkarak 5 kilo kaldırmış işini görür sanırım kamışda ne gördüysem bire bir yazdım buraya ufak defek hoşnutsuzluğun dışında ben memnun oldum bu kamışdan, 240 kamışlardan aldığım perfonmansın fazlasını alıyorum bu kamışda,sadece su üstü sahtelerde biraz zorluyor uzun olduğu için,zaten bu kamışı ben kış ayında dalgalı havalarda kullanmak için aldım,bu tür havalarda su üstü sahteye pek randımanlı wtd aksiyonu verdiremiyorsun zaten, bütçe bu kamış içinse 3mt arıyorsan olur tabbi,bütçeyi 2 ye katlarsan okuma alımuna var
Kadir yeni kamışın hayırlı olsun zaten denemesini de yapmışsın. Buna nasıl bir makine taktın birde ikiliyi birlikte foto çekip koysaydın.
sağol dostum makina bu linkde http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=42464 yeni av raporunda yeni takımlar boy gösterecek o vakit resim çekerim
Kamışınız hayırlı olsun Avmarketi.com yakınlarda bir alışveriş yaptım kutunun içerisine misinamı koymamışlar (irsaliyede adı geçtiği halde) arayıp bildirdik,biz sayıp koyuyoruz tekrar tekrar kontrol ediliyor falan dediler.Bende siz beni üç kağıtçı mı sandınız,misina için yalan konuşulur mu dedim sonrasında göndericez falan dedi ama gelmedi...Memnun değilim...
Kadir abi bu kamışın ufak halkası varmış makinaya yakın yerde, oradan misinayı geçirince wtd aksiyonu veriyormuş kendiliğinden.. senin görüşün nedir bunun hakkında? belki hiç bir zaman kullanmayacağım ama merak ediyorum işe yarar bir aksiyon veriyormu gerçekten.. sürekli turna avına gittiğim halde adam gibi spin takımım yoktu 4.20 surf kamış ile gittiğim bile oldu ve kırdım üstüne basarak.. tamir ettim gerçi.. avmarketinden ProCatch Carbospin Pro 270 lik sipariş ettim pazar günü henüz gelmedi.. anadoluavmarketinden spro 720 istemiştim kalmamış 10 veya 30luk var dediler fiyat farkı olmaksızın 30luk gönderelim dediler 730luk istedim geldi beğendim.. ufak güzel bir makina.. msina olarak http://www.avmarketi.com/asp/product/17912/Savagear-Adrenaline-HD-orgu-misina-120mt 0.16 bunu sarıcam daha önce örgü misina kullanmadım kamışın halkalarına zarar verirmi acaba?
http://www.avmarketi.com/asp/product/132767/ProCatch-Carbospin-Pro-270-15-30gr-Spin-Kamis buradaki yorum dikkatimi çekti o arkadaş belkide bilmeden wtd için bir şey icat etti ama başka bir yerdede okudum o halkadan geçirir isen wtd aksiyonu yapar deniliyordu ilgimi çekti açıkçası bu konu oda burda.. http://www.avmarketi.com/asp/product/132768/ProCatch-Carbospin-Pro-240-10-20gr-Spin-Kamis
o halka sahte balığın kancasını geçirmek için kamışın hayırlı olsun,yorumlarımı okumuşsundur,wtd aksiyonu için pek uygun deyil,onun dışında ben oldukca memnunum.270 olunca belki durum farklılığı olabilir makinayı test etmek istiyorsan,kaşığı fırlat çek,birde aynısını başka makina ile dene sağolun teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm, internet alışverişlerinde sık yaşanan bir durum,onların dikkat etmesi lazım,müşteri her zaman haklıdır
Almis oldugunuz malzeme hayirli olsun,3 metre hatta deniz icin 3.3 metredeki atislariniz daha uzaklara olcaktir,WTD aksionlu sahte icinde 2.7 metre uzunlugunda sert aksionlu kamislari tavsiye ederim,tekrardan hayirli olsun...
Aga ben bu kamıın 2.70 liğini 3 parca olanını cok dusundum ama almadım.Bilseydım senın memmun olduğunu farklı dusunurdum.
teşekkür ederim abi,bende 240 okuma alımuna ve 3mt okuma v sistem spin kamışlar var abi sert aksiyonlu, bu kamışı hafif olması sebebi ile tercih ettim,wtd dışında beğeniyorum,su üstü çalışmak istediğim zaman diğer kamışları kullanıyorum yukarıda yazdığım gibi aga wtd dışında en çok kullandığım kamış bu malum ben başladımmı durduramuyorum kendimi kamışda hafif olunca kol yorulmuyor
merhaba iyi avlar bu kamışın 240 cm 15-40 gr atarlısı iyimidir önerirmisiniz? spin avına yeni başlayan biri için nasıldır en uygun ve karbon olanı ,sağlamlık açısından bu sanırım başka bulamadım spin kamış arayışındayım iyi günler
kusura bakmayin,sizin mesaj yazdiginiz dönemde,ben baska yerlerde idim aldinizmi bilmiyorum,siteye son olarak 9 cu ayda girmissiniz bu kamisi aldigim dönemde,okuma alimuna kamisa göre arasinda 25 30 tl fark vardi, bana soranlara kamisin özelliklerini,anlattim,sonunda da 25 30tl ver daha iyi bir kamisin olur dedim,2 isi bir arada gören bir kamisin olur dedim, kamis cok esnek,wtd de kullanmak icab ederse kisi bayagi bayagi zorlanir,insanlara 2ci bir masraf acmamak icin, 2 isi bir arada görebilecek kamis önerdim, wtd ye kesin dönüs yaptigimda bu kamisi emekli ettim,zira wtd lik bir kamis deyil, sadece gagali kullanacaksan keyfini cikar derim:thumb: