Bir balık sevdalısı,yerli girişimci ve araştırmacı olan cihat korkunc'un olağan üstü çabalarıyla hayat bulmuş olan bu sahte markası ile tanışan ve deneme şansı olan arkadaşlarım varmı bilmiyorum ama ben birinci elden bu hayalin gercek olmasına tanık oldum.. Uzun bir balıkçılık deneyimi ve gÜnlerce süren sohbetler sonrası ahşapla yaptığı ilk denemelerine sahit olduğumda bende sizin gibi bayağı şasırmıştım.El becerisi ve yaratıcılığı sayesinde bayağı iyi işler çıkarmaya başlamış kısa zamanda handmade sahte yapan tanınmış kişilerden biri olmuş çıkmıştı.Evet güzel şeyler düşünüyor ve uygulamada iyi işler çıkarıyordu ama bunların onu tatmin etmediğini şimdi daha iyi anlıyorum.. Kısıtlı imkanlarla ve sancılı arge ve tasarım döneminden sonra büyük bir çaba ile üretimine başlayan cihat cömert arkadaşımızın ilk türk sahte balık üreticisi biri olduğunu gururla belirtmek isterim..İlk etapta fazla bir modeli olmasada hayatımda tek tek ürettiği her sahteyi itina ve el emeği ile boyayan bir adam görmemiştim.Atölyede çalışmanın ve bu üretim aşamalarına katılmanın en güzelide her türlü renk karışımından sahte boyayabiliyor olamanız.. şuan 3 modeli ( Slalom , Trophy ve Paura minnow ) ve renk seçenekleri olan bu markayı avmarketlerde görüp inceleme fırsatı olan ve avlarında denemiş olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. https://www.facebook.com/ProcopLures inceleyebir yada http://www.youtube.com/watch?v=02tI6Pofl_w http://www.youtube.com/watch?v=WqPRq13kurc adreslerinden videolarını izleyebilirsiniz..
paylaşım için teşekkürler daha dün bu arkadaşımızın bayiye sattığı sahteye bakmıştım Patchinko sahtenin benzerini yapmış..bayağıda hoş gözüküyordu..ancak aksiyonu hakkında bilgim olmadığı için almakda kendimi frenledim.. videosu filan varsa görmek isterim o sahtenin
cihat beyin kendisine de söylemiştim..sahtelerin videoları beklentilerin altında kalmış...o da bunun geliştirileceğinden bahsetmişti...yerli üretim olması tabiki muhteşem.ancak dediğim gibi balıkların biraz daha kendini pazarlaması gerekiyor(hem avcı balıklara,hemde bizlere )
bence fana değil, istediği aksiyonu verememiş olabilir, şuan satışa sunulabilecek seviyede yüzdüğünü düşünüyorum. elinize emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler
fikirleriniz ve ürünler hakkındaki düşünceleriniz hatta yapıcı olmak kaydıyla eleştirileriniz bile üretici arkadaşımıza destek olmakta.. lütfen düşüncelerinizi ve fikirlerinizi belirtiniz..
arkadaşlar ben kullandım pek beğendiğimi söyleyemem bi arkadaşıma hediye ettim oda başkasına hediye etmiş pek iç açıçı değil ama yinede başarılar dilerim iyi yerlere gelir ***
Naçizane fikirlerimi ileteyim... Alltaki videoda yer alan sahtelerin aksiyonu çok çok az. Hem kendi ekseni etrafındaki hareket (rolling) hem de sağa sola hareketi çok az. Gaga ve/veya vücut yapısının geliştirilmesi gerekli. Üstteki videodaki sahtenin de "rolling action" fena değil ama aksiyonu geliştirmek fazlasıyla mümkün.
Hayırlı uğurlu olsun.. Kataloğu inceledim, renkler harika. Fiyat da uygun. Denenebilir. Bence" oldu" denmeden de piyasaya çıkmamıştır herhalede? Bir gün alışverişte karşıma çıkarsa, paura minnow pm05 i alabilirim..
ben neredeyse 8 yıldır at çek ile balık avı yapıyorum yüzlerce sahtem var ama procop ile ilgili düşünceleri söylemem gerekirse kötülemiyorum ama aksiyon olayı sıfır yüzme kabiliyeti sıfır bence balığı cezbedecek hiçbir tarafı yok sadece 3 defa yüzdürme amaçlı limanda denedim cıkartıp yanımda ki arakdaşıma verdim arkadaşım dediğim kişi ise 14 yıldır at çek balık avı yapar oda aldı yan taraftaki bi arakdaşa verdi,bence biraz daha üzerinde oynamaları lazım....