Professional Bisikletçiler Nerede...

Konu, 'Genel Konular' kısmında Snoopist tarafından paylaşıldı.

1. Snoopist

Snoopist Enis KORKMAZ

Favori Kamış:
    3 m'lik Kamış
    En İyi Avı:
    4 kg istavrit
    Merhaba....
    Benim gibi hem bisikletçi, hemde amatör balıkçı olanlar varmı acaba bu forumda.
    Ben herzaman g.o.p. çevrelerine ve beşiktaşa tur yapan biriyim.
    Varmı aranızda sürekli olarak hem profesyonel bisiklet kullanan hemde amatör balıkçılık yapan. ???

Son düzenleme: 11 Eylül 2008
  2. themad2

themad2 Serdar

İkisinide amatör yapıyorum.Zaten pedallar profesyonel nasıl çevrilir onuda çözemedim :)

3. Snoopist

Snoopist Enis KORKMAZ

Favori Kamış:
    3 m'lik Kamış
    En İyi Avı:
    4 kg istavrit
    Sürekli sürerek ustlaşmak,
    mesela günde 40-50-60 km gibi yol yapmak, bisikleti çok sevmek :)

4. maltan

maltan Murat Altan

Favori Kamış:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Karakulak, 47 cm, 1.25 kg
    istanbuldayken gunde 90km yol yapıyordum:rolleyes:
    ama sonra okul bitti, işe girdim, araba aldım :(

üzerinden 12 yıl geçti, bu yaz aynı bisikletimi elden geçirdim ve izmir bisiklet derneği ile turlara başladım tekrar. :D

izmire yolun düşerse beklerim :rolleyes:

5. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Ben değilim ama oda arkadaşım profesyonel bisikletçidir. Benim sayemde amatör balıkçıda oldu :p Bu forumada üye, belki bir ara tanışırısınız. Pazar günü adalar organizasyonumuzda olacak.

6. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Bir zamanlar eski mavi bisanla köy birincisiydim;) Son 7 senedir bisiklete hiç binmedim:(

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Eylül 2008
  7. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili Enis,

arkadaşlarımız senin konunda saygısızlık etmek istememişler. Bence bu durumu tamamen yanlış değerlendirmişsin. İlk konu profesyonel kelimesinin anlamından çıkmış ve crazy fisher arkadaşımız bunun ticari anlamında olduğunu söylemiş, controller arkadaşımız ise, hayır ustalık anlamında da kullanılır demiş, ki bu doğrudur. Bunun için de sadece Türkçe sözlüğe bakmak yeterlidir. Söylediklerime itiraz edilmemesi için de özellikle Türkçe sözlükten aldığım anlamları buraya yazıyorum.

1 . Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse), amatör karşıtı.

2 . Ustalaşmış, uzmanlaşmış.

Gördüğünüz gibi iki anlamı var.

Diğer konuya gelecek olursak. Bu tarz sohbetler herhangi bir konunun içinde gelişebilir. Biz yöneticiler her konuyu takip edemeyebiliriz. Ancak bildirilmesi durumunda, konunun dağılmaması için, konu ile alakasız yazılan mesajları siler ya da "konular harici sohbet" başlığına taşırız. Ancak bu, sohbet eden arkadaşlarımızın saygısızlık etmek için bunu yaptıkları anlamına gelmez. Keza bu tip konular, genel konular ve sohbet konuları dışında, av raporları, bilgi paylaşım konuları ve hatta bilimsel makalelerin olduğu konular içinde dahi yaşanabilmektedir. Bizler de gördüklerimizi siler ya da taşırız. Bu sorun bu şekilde halledilir.

Bu arada, "her zaman olmasa da ara sıra teftiş için giriyor foruma" cümlesi de senin için değil, controller arkadaşımızın kız arkadaşı için söylenmiş.

Lütfen bu kadar basit konuları, bu derece büyütmeyelim. Bu tip sohbetler her konunun içinde gelişebilir ve rahatsızlık duyuyorsanız, tartışmaya sebebiyet vermeden yönetime bildirilirerek konunun temizlenmesini isteyebilirsiniz. Biz de mesajları konu içerisinden temizleriz olur biter.

Diğer arkadaşlardan da ricam, bu tip sohbetlerinizi lütfen konular harici başlığında yapın arkadaşlar. Ki bu tip anlaşmazlıklara mahal vermeyelim.

Konu ile alakasız mesajlar tarafımdan silinmiştir arkadaşlar.

Son düzenleme: 12 Eylül 2008
  8. Merih94

Merih94 merih demirkol

Favori Kamış:
    Banax SX 3000 Daiwa 3.30 m Kamış
    En İyi Avı:
    Kefal 35 cm Kırlangıç 15 cm
    Her çocuğun bisiklet kullandığı gibi sahsen bende kullanıyorum. Günde 10-15 km yapıyorduk ancak bisikletin zincirini kopartıp direksiyonu kırana kadar :D