Merhaba, Ben Fatih , yaş 32. İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum. 2 yıldır istanbulda'yım. Epeydir heves ediyordum balık tutmaya ama "arkadaş" bulamamıştım. İş yerinden bir arkadaş ile bu sorunu giderdik. Nasipse önümüzdeki hafta ilk avımıza çıkacağız. Avrupa yakası için hem avlak hem de takım tavsiyelerini ( detay bilgi linki ) sabırsızlıkla bekliyorum... Güzel avları paylaşmak dileğiyle...
Hoşgeldiniz.Keyifli avlar dilerim.Ancak şu konu başlığındaki ''Profesyonel heves'' beni rahatsız etti.Nedenini açıklayayım; Bizler amatör balık avcılarıyız.Çeşitli konularda acemiliğimiz de var ustalığımızda.Burada da acemi olduğumuz yönleri görüp eksiğimizi tamamlamaya, usta olduğumuz konuları da o konuda acemilik çekenlere aktarmaya, bütün bunların yanında yeni ve kalıcı dostluklar edinmeye çabalıyoruz.Ama ben profesyoneller gibi balık yakalamak istemiyorum.Kurallara uygun, yiyeceğim balığı yetecek kadar yakalıyorum.Fazlası olaki rast geldi suya iade ediyorum. ''Nasılsa birini bulur veririm'' diye düşünmüyorum. Profesyonellikten kastınız çok balık yakalamaksa ''Dikkat'' diyorum. Yok ''ben hertür balığın avıyla ilgili herşeyi sonuna kadar öğrenip uygulayacağım'' diyorsanız ''Kolay gelsin''.Çok yolunuz var.Önceki yazılanları dikkate almayın.
Çok balık yakalamak yerine çokça balığa çıkıp , yeni birşeyler öğrenmek ve dostlar edinmek güzel vakit geçirmek benim istediğim... Biraz da İstanbul'un yoğunluğu ve stresinden kurtulmak amaç.
, Aramıza Hoşgeldiniz Asıl balıkta stres olursunuz önceden balık tutup rahatlardı insanlar şimdi balıktutup stresleniyor tuttuğu balıktan bişey anlamıyor kalabalıktan ..
Tamam işte ona ''Amatör'' ruh diyoruz.Yani biz bunu keyif için yapıyoruz.Profesyoneller ''ekmek'' için
Şimdi başlığı düzeltirsem , o kadar yazışma boşa gider abi Varsın başlık öyle kalsın , ben de "acemi"...
Hoşgeldin. Güzel dostluklar edinirsin umarım. Bir şeye başlamaktır önemli olan, gerisi gelir. Kolay gelsin.