merhaba arkadaşlar başlıkta bahsettiğim markanın ürün videoları sahteyle avlanmaya yeni yeni merak sarmış birisi olarak beni gayet fazlaca etkiledi.videolardan gördüğüm kadarı ile markanın ürünleri genel anlamıyla yüzüş bakımından oldukça başarılı,renk seçenekleride kayda değer bi şekilde cezbedici.konuyla ilgili olarak ürünlerini kullanmadığım bir marka hakkında daha fazla konuşmadan sözü sizlere bırakıyorum.değerli görüşlerinizden faydalanmayı sabırsızlıkla bekliyorum. saygılarımla..
Sahtelerin canlı yüzüşleri de en az videodakiler kadar güzel ve inandırıcı. Videodakilerin avlandıkları sahalar özel göletler olduğu ve balık kaynadığı düşünülürse bir veya iki denemede balık yakalayamamak gayet normal tatlı suda ki benim başıma gelen buydu. Bir de o filmleri çekenler avcıların attıkları anda yakaladıkları balıkların videolarını koyuyorlar genelde. Ancak şunu belirteyim ki ben bir sahtesiyle ikinci atışta kandırdım levreği. Bana sorarsanız hiç düşünmeden kolleksiyonunuza katın bu sahtelerden derim. Balık varsa etrafta kesin atlayacaktır.
Sevgili Emir Bu pazar günü gerçekleştirdiğim avda tamamen Prologic ürünlerini kullandım. Bilindiği gibi Baltık denizi ülkeleri,sınırlarında birçok tatlısu avlanma olanağı sağlıyan ülkelerdir. İşte bu sahteler özellikle tatlısuda iş gören sahtelerdir. Ancak bu arada denizdede bazı tipleri levrek ve sinaritte önemli sonu çlar almışlardır. Sevgiler
öncelikle tecrübenizin ve amatör avcılığa olan içten bağlılığınızın önünde saygıyla eğiliyorum üstadım. uzun süredir forumda paylaşmış olduğunuz değerli bilgileri ilgi ve alaka ile takip ediyorum.bu konuda da bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. prologic sahteleri internette videolarından izleyip gördükten sonra dün cengiz balıkçılığa gidip yakından görme imkanım oldu.cengiz balıkçılık yetkililerinin de ürün hakkındaki görüşleri sizinle aynı doğrultuda, özellikle markanın bir kaç ürününün mutlaka her balıkçının çantasında bulunması gerektiğinden bahsettiler. inşallah ben de temmuz başında akçay'a gitmeden önce bu markanın ürünlerinden tedarik edeceğim.bakalım akçay'da levrekleri bu sahteler ile kandırabilecek miyim, deneyip göreceğiz. tekrardan teşekkürler rastgele...