http://www.avmarketi.com/asp/product/147703/ProTackle-Paragon-MiniTroll-Yem-7-5cm-8gr arkadaşlar bu sahteyi çok beğendim fakat misinayı yada klipsi nereye takıyoruz,kullanan yada bilgisi olan varmı.
ben de aynısının yamashita maria marka olanı var. kafa tarafında bir deliği var, dikkatli bakarsanız gözün önünde, oradan misina bağlayabilirsiniz. suda dönerek geliyor. ben bir iki kez denedim, bir daha kullanmadım. at çekle levrek aldığını söyleyenler var ama ben çok az kullandım. kıyıydan at çekten ziyade sırtı için tasarlanmış sanırım. bendeki çok hafif olduğu için önüne ağırlık bağlamak gerekiyor. yamashitanın orijinal daldırıcısı da var ama o bende yok.
Bu sahte sırtıdada kullanılabilir ama ağırlığı kıyıdan kullanmak içinde uygun,önüne raglou gibi şamandıra takmaya yada jig kullanmayada gerek yok.Bana cazip gelen tarafıda bu oldu. http://www.avmarketi.com/asp/product/147706/ProTackle-Paragon-MiniTroll-Yem-7-5cm-8gr ayrıca bu tip ürünlerde var buda 8 gr üzeri.
bendeki ürün 45 mm. dolayısıyla çok hafif. sizin verdiğiniz linkteki 75 mm ve 8 gr. belki kendi başına atılabilir. ama genede şekil itibariyle çok uzağa gideceğini sanmıyorum. yine de alırsanız, sedef beyazının iş yaptığını söylemişlerdi. bendeki bundan http://www.ebay.com/itm/YUMIZUNO-SU...NI-/200397620498?pt=Pesca&hash=item2ea8a10512
Bu yem pek atıp çekmek için yapılmış gibi durmuyor. Mini, bildiğimiz mini, küçük yani. Troll ise, ilk anda trolling, yani at çekin çekme, teken arkasından çekme, yani sürütme, seyirtme gibi algılanıyor olsada, bir diğer anlamı, dev demek. Harry Potter'ın ilk bölümünü hatırlayın. Orada gelip tuvaleti kırıp dağıtan dev gibi şeylerdir mitolojide troller. Bu da sanırım, aslen minik dev anlamında bir şey. Bu yemi alıp çapari yapmak gayet iyi netice verebilir, bilhassa lüfer çaparisi. Diğer yandan, bir pilker veya kurşunla dipte morina avı içinde netice verecektir sanıyorum. Ama at çekte, bu yemin ne dengesi atış için uygun, nede suda dönmesini engelleyecek bir şeyleri var. Dahası aksiyon verecek bir yapıda yok üzerinde.