aşağıda uzun süredir almayı düşündüğüm sahteler var. bunları daha önce kullanan varmıdır ? fiyat olarak gayet iyi görünüyor ama atışı yada aksiyonu nasıldır bilmem. bilen varsa da söylerse sevinecem 11cm 12gr 7TL 13cm 26gr 13TL
altdakinin erimi üstedeki sahteden daha iyi olduğu aşikar..40 50mt yi bulur diyorum.. 2ci resim 5li oynanırhihi
Deniz Hocam, Üsttekilerin 4-5-6 renk kodlarını aldım. Bugün elime geçti ve renkleri gayet canlı duruyor. Pek deniz gibi olmaz ama tatlısuda cumartesi-pazar deneyeceğim ve sonuçlarını paylaşırım...
Deniz Bey, Avlandığınız yeri bilmediğimden, kendi deneyimlerimden yol çıkarak önerim genel kullanım için 1 metreden fazla daları olan kandırıcıları almaktan imtina etmek olacaktır. Özellikle alttaki resimde yer alan kandırıcı 2.5 metre dalarlı. Kullanım sırasında takılma riski çok yüksek.
alttakine bende 5li oynarım. sert poyrasın kafasına kafasına 26 gr sahte belli yemden aksiyonu iyidir onun tek alacaksan 5 numarayı al dene
Konuyu hortlatayım... Protackle M21 11 cm 12 gr Renk No 4-5-6 turna (tatlısu) avında gerek kıyıdan gerekse bottan iyi sonuçlar aldığım sahteler. O kadar ki şu anda yedekli tutuyorum hepsini... Tek husus "floating"(yüzen) demelerine rağmen tatlısuda ağır ağır batmaları. Gerçi bu durum avlarımı olumlu etkiledi ama yine de bu özelliğine (en azından tatlısuda) itimat etmeyin...