Arkadaşlar belki "erken açılmış" diyebilirsiniz ama Çeşitli sebeplerden dolayı bir çoğumuz belkide bayram sonuna kadar internete girmeyecek. Neyse : BALIKAVI.NET camiasının Ramazan Bayramı kutlu olsun. Sağlık ve Esenlik dileklerim ile. .
zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle bayramınız mübarek olsun.
Tüm İslam aleminin ramazan bayramını kutlarım, Yüce Allah' ım nicelerinin tekrarını birlik ve beraberlik içinde nasip etsin
bu mübarek ayin rahmeti,ve bereketi her daim üzerimize olsun,bayramınız mübarek olsun..ben kücükken bayramlar daha güzeldı,sımdi bilmiyorum ama yeni nesil ve onun bir öncekileri,globallesen dünyanın getirilırıyle birlikte eski sevinci göremiyorum,birligi beraberlıgi.hatırlarsınız gecen sene avrupa sampıyonasında turkıye nasılda bir olup kenetlenmıstı,özellıkle hırvat macında,tanıdık,tanımadık.omuz omuzaydı herkez..illa öyle
zamanlarımı kovalamamız gerek...benim o anki coskumu,mutlulugumu emınimki hepiniz,ve herkes yasıyor biliyorum..ici icine sıgmayan bir sevinc..peki ya normalde nıcin böyle degilız,kaldıki biz osmanlı torunlarıyız,onlar bırlikle,beraberlikle dünyaya fethettıler..bu kanımızda mevcut.üzüntüm bundan ibaret.nicesi varda yetmez yazmaya.. Saygılar.
Ramazan bayramının tüm dostlarımıza sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum hepinizin bayramı kutlu olsun