Selamun aleykum, Kiymetli arkadaslarim,yanima bir arkadas bulamadigimdan bildircin avina gidemiyorum.Cunki burada kendi kafana gore av gidemiyorsun.Bende aldim Fly oltami ciktim su boylarina.Sular cok soguk,kasik cizmesinin altina ozel izolasyonlu iclik,yun coraplar tam tekmildi.Yoksa hasta olmak hemen hazir.Dolastigim bazi yerler gun boyu hic gunes almiyor,kis ve yaz.Iyiki saglam giyinmisim,sabah serinligi insanin icine isliyor agustosta bile.Baliklar yeme bakmiyor,sanki onlarda oruc gibi.Bir cift iftarlik anca oldu.Selamlar.
Tebrikler. Kütahya da 4 sene okudum ama böyle bir cennete rastlamak nasip olmadı Paylaştığınız için teşekkürler.
slm mistan abicim balıklar manzara şahane ne güzel yerler eminim balık tutmakta çok güzel olur oralarda rastgele abicim
Merhaba; bildiğim kadarıyla bıldırcın av sezonu eylul 15'te açılıyor. Tebliği dikkatli inceleseniz iyi olur.
Bıldırcın avı tüm yurtta açılmıştır bazı bölgelerimizde 14 ağustos,bazı bölgelerimizde 28 ağustosta birinci grup av hayvanları avı açılmıştır..
Selamun aleykum, Kiymetli arkadaslarim,resimde pek gorunmuyor baliklarin birisi asagidaki balik.Selamlar.
Selamun aleykum, Nuri arkadasim bu balik`in ismi Latince thymullus thymullus romence lipan almanyada greyling daha ziyade kuzey avrupanin soguk akarsularinda bulunan bu balik cok lezzetli etiyle alabaliktan asagi kalmayan macerali avciligiyle fly avcilarinin gozdesi.Selamlar.
Amcam döktürmüşsün gene, teşekkür ediyor ellerinden öpüyorum....Paylaşımların devamını beklediğimizide hatırlatmak istiyorum. Bilmeyen arkadaşlarada duyurulur.... Kütahyada 4 yıl okuyan arkadaşım, burası Kütahya değil, Romanyadır.. Bıldırcıncılara gelince, lütfen sizler romanyadaki av sezonlarını araştırırmısınız lütfen..
Selamun aleykum, Kiymetli arkadasim Greyling avciligi hakikaten tamamen tecrube isteyen bir avciliktir.Daha oncede bahsettigim gibi ayaginin dibinde,cevrende onlarca balik olur ama hicbirini yakalayamazsin.Alabalik avladigin gibi avlanirsan biraz zor.Onu avladigin bazi yerlerde alabaligida avlayamazsin.Hele kisa dogu hem buyur,hem akillanir sanki.En sert akintilarda dahi bulunur.(selale gibi)Avlanma imkani olanlara bol sans.Selamlar.
Selamun aleykum, Napalim gurkan arkadasim gurbette meskale lazim.Fakat su gunlerde hergun yagis oldugu icin maalesef gidemiyorum.Insaallah izin donusu ava devam,selamlar.