Merhaba sevgili arkadaşlar. Uzun süredir av yapmak bir yana su kenarına gitmek bile nasip olmuyordu. Tatilde olmam ve Mübarek Ramazan ayını elimden geldiğince yaşamak istememden dolayı av yapmaktan epey uzaktım. Taaa ki avdaşım biladerimin izine çıkıpta "iftardan sonra bir kaçamak yapalım mı" demesiyle durum değişti. Teravih i ekecek olmamızdan dolayı biraz burukta olsa çıktık yola. Rotamız İzmir in şirin bir sahil beldesi. Yemcimiz kapalı olacağını söyleyip komşu esnafa boru kurtlarını bırakmış saolsun. Saat 23:00 civarı oltalarımız suyla buluştu. Sandalyelerimize kurulduk ki ilk vuruşlar geldi. Ama balık yok. Hareket olacağı belli olmuştu. Sabah gün ışıyana kadar güzel vuruşlar ve güzel balıklar aldık. Güneş açar açmaz balık kesti, toparlanıp saat 7 gibi geri döndük. Takım olarak 3 lü klasik takım kullandık. VMC 505 4 numara iğne. :thumb: Herkese daha güzelleri rastgelsin. İyi Ramazanlar.:thumb:
İzmir mırmır başladı diyorsun yani.. Hayırlısı ile bu aralar istabul kıyılarıda mırmır görmeye başlar Maşallah oltan boş kalmasın inşallah..
mırmırlar gayet güzel görünüyor.ramazan bereketi galiba. cesaret edip gidemiyorum ben. ramazan bi çıksın bakalım.tebrik ederim.
Tebrikler çok güzel bir av olmuş, daha iyileri nasip olsun inşallah... Bende kaç gündür düşünüyorum bir kaçamak yapmayı ama Ramazan ayının çıkmasını bekleyeceğim galiba.
Aslında Birkaç haftadır duyuyor ve gidemiyorduk. Her giden 10 - 15 parça alıyormuşşşş. Tabii bütün gece sabredebilene. Dahası sizlere rastgelsin. Vallaaa Volkancım bende ilk defa sadece mırmır yakaladığım bir av yaptım. Ben de böyle bir av yapmaktan dolayı şaşkın ve mutluyum. Çünkü mırmır bana göre çoğu balıktan daha lezzetli. Ay takvimine göre en verimsiz gündü ama rüzgar durumundan biraz ümitliydim. Havanın durumu ayın durumundan daha önemliymiş onu da tecrübe etmiş olduk. Daha güzelleri sana da nasip olsun. Teşekkürler. Dahası sizlere rastgelsin. Zaten sahura kadar oturuyor olduğumuzdan alışkındım. Ama hareketli bir geceydi, yoruldum. Dahası sizlere rastgelsin. Bende ayaklarımı sürüyerek gittim. Teravihi terk etmek çok zor oldu. Ama isteksiz gidilen avlar bereketli olurmuş derler. Öyle de oldu. Dahası sizlere rastgelsin. Teşekkürler. Dahası sizlere rastgelsin. Arada bir kaçamak iyi geliyor. Teravihi bırakıp balığa gitmek epey zor geldi ama oldu bir kere. Dahası sizlere rastgelsin.
Yorucu ama herşeye değer, diyenlerdenim. Avlanma isteğimiz tükenmesin.Daha keyifli ve "Yorucu" avlar dilerim.
Tebrik ederim Sinan hocam. Harika bir av günü yaşanmış, adınıza sevindim. Tez zamanda daha güzelleriyle de buluşursunuz inşallah.
Tebrikler Sinan kardeşim, emeğinizin karşılığını almışsınız maşallah :thumb: Dediğin gibi Ramazanda balık avı işi çok zor olsa da bu kadar uzun süre ayrı kalmaya dayanamıyoruz değil mi?