Arkadaşlar 30 Ağustosu 31 Ağustosa bağlayan gece yine Eminönündeyiz katılmak isteyen arkadaşlara şimdiden duyurulur hedef av zaten belli katılmak isteyenler saat 20:00 da üsküdar iskelesi yanında bulunsun gerçekten çok güzel olacak
ben geliyorum ama biraz geç katılıcam size gece 12 gibi felan benim için hayat o saatde başlıyorda o bakımdan
Size küçük bi öneride bulunuyummu çok küçük hem muhabbet hem balık olsun diyorsanız gidelim karaköye rahatça hem balık alalım hem eylenelim üsküdar iskelesinin oraya balık satan tekne yanaşıyor rahat atamayız ne dersiniz hem iskelenin ışığıda vuruyor sabha kadar kesmiyor balık ...
tamam abim olduk iki kişi bekir abiyle aytekin abi de müsait olurlarsa katılacaklardır etti mi sana 4 tüp demlik çaydanlık ne bulursak getiririz hatta avımız iyi olursa mangal bile düşünülebilir
iskele de sadece buluşma amaçlı duracağız balık satan tekne gelene kadar da izmarit yaparız karaköyle iskele arası pekte uzak değil yürünebilir sanırım zaten irtibat numarası bırakacağım toparlanırız inşallah sizinle beraber etti 5 kişi
Hadi bakalım başlamış yine bir hareketlilik Ben o hafta için söz vermiyim görevli olabilirim o günlerde. Ama müsait olursam mutlaka gelirim, o muhabbet kaçmaz
serdar geçen sene bende öyleydim bir sene kaldı kardeşim sabret..Bırakmadıkları zaman aile içi sohbetinde her konuyu balığa bağla bir süre sonra onlar seni kendileri salacaktır (denenmiştir)
şimdi son karar nedir? Karaköy mü üsküdarmı? üsküdardan karaköye geçecekseniz gelmeye çalışırım. benimde izin almam gereken bir eşim var tabii. ama seçim hakkı tanırsa 15. organizasyon için satışa gelirsiniz söyleyeyim
e hadi abbi nerdesiniz be ya koskoca galatada 4 kişimi olcaz cipsler Nefesler kuruyemişler termosda çaylar termosda Nefesler aydeeeeeeeeeee galata galata kalmasın haydeeeeeeeeeeeeee
Y.Emre abi karaköy yaparız sorun olmaz çoğunluğa göre karar veririz nerede balık varsa oraya zıplarız
tmm bizde nefesleri çıkartırız demleriz çayları açarız börekleri çıtlatırız çekirdekleri haklısın ramazan arifesi olduğunu unutmuşum kaynamış arada.
malum nefes olamaz fakat çay kahve serbest. Siz gideceğiniz yeri tam belirleyinde sonra galata da zizim diye bağıra bağıra gezmeyelim. herkes fotoğrafdaki gibi ise sorun yok buluruz yine...
yunusum alırız telefonları özelden ararız birbirimizi. buluşuşuruz sıkma canını. hem bağırmana gerek yok illaki tanırız birbirimizi.