Arayıp bulamadığım o kadar çok renk ve model var ki, görünce moralim bozuldu. Clack'in Minnow 11 cm, 2 rengini Ankara'yı talan edip zor bulduk, beyaz için araştırmalarım devam ediyor. X rap shad, deep runner desek, fire tiger başta olmak üzere aynı sıkıntı. İş yapacağına en çok güvendiğim Clack'in crack ise Türkiye'ye hiç gelmiyormuş. Distribütörde sanırım sorun var. Paylaşım için teşekkürler İbrahim abi...
Rica ederim Fatih, beğendiğine sevindim. Yaptığınız avların maşallahı var, pek de ilave malzemeye ihtiyacınız var gibi görünmüyor... Arcadium'da mısın halen? Tevfik ağabeyin selamıyla bir müsait zamanda ziyaret etmek isterim... selamlar... Rica ederim.
Bahsettiklerinizi abd den temin etmiştim.Satıcı kendi el boyamasıyla clack crack ı daha da fazla karidese benzetmişti.Kutusundan çıkarıp kullanmaya kıyamadım. Burada var mı bilmiyorum ama Lucky Craft-usa nın FatCb-big daddy strike modeline de bir bakın.
Lucky craft'ın bahsettiğiniz modelini de tavsiyeniz üzerine araştırdım ancak izlenimim bu modellerinde Türkiye'de olmadığı yönünde. Usa'dan daha önce gidip gelen arkadaşlarımdan makine siparişim olmuştu. Fiyatlar gerçekten çok uygun. Şu anda rapala modellerinin de listesi hazır ancak bu aralar gidip gelen olmuyor. Bu hafta ekibimizden bir abim Paris'e gitmişti ama orada fiyatların Türkiye'nin iki katı olduğunu duyduğumda daha mantıklı bir ülke beklemeye karar verdim... Tavsiye bilgileriniz için teşekkürler...
İbrahim abi oradan maalesef ayrıldım ama müsait olduğun bir hafta sonu, avımızda misafir etmeyi, olmazsan bir kahve içmeyi çok isterim...
Fatih o abin dönmeye döndü ama Türkiyedeki fiyatlara şükrede şükrede. En kötü rapala 15 € civarında. 30€ civarında pek çok sahte var. Bu işin çözümü ABD ziyareti. O zamana kadar da ebay...
vallah benim gözüm sahtelere pek takılmadı sadece bir tanesi olursa olabilir,popper bir sahte o elimde yokhihi bunun dışında giyim modelleri çok hoşuma gitti,tulum tarzı olanları ha birde şu çanta çok hoşuma gitti,tam benlikböyle birşeyi yapmayı planlıyordum,laptop çantalarından,,fiyatlarını görünce vazgeçmiştim:laughing: rapala sling bag http://www.youtube.com/watch?v=gT0mjVAAbHM
Eminim çinliler şu an bu çantanın taklidini üretmekle meşguldurlar Tulumla suda avlanırken kuyuya çıkmadan sahte değiştirmeye uygun.