ben şarkoy de avlanıyorum her yaz burda levrek icin rapala xrap rapala skitter pop ve rapala skitter walk almayı dusunuyorum yardımcı olabilirmisiniz sarkoyde avlanan abilerim varsa avlak olarak bildiigimiz yerleri birbirimize soylersek iyi olur bildigim bi kactane güzel yer Var sizin bildiginiz yerlerde varsa cok iyi olur bildirirseniz bana az once soyledigim rapalalar sarkoy de levrek icin is yaparmı iyi günler hayırlı avlar cok tesekkur ederim
Onur hoş geldin, forum kuralları gereği mesajlarımızda Q W X gibi yabancı karekterleri kullanmıyoruz. Sende kullanmaz ve dikkat edersen seviniriz. Ayrıca alttaki linki inceleyebilirsini http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19735
yardım edicek yokmu ?? ayrıca rapala sikitter pop,skitter walk ve xrap istanbulda bulabilrmiyim bulabilirsem nerede ve fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz ornegin istoç ta bulabilirmiyim ? tesekkur ederim iyi günler
BU söylediğin sahtelerin tamamı İstoç da Kısık Balıkçılıkta mevcut, bu sezon çok güzel yo-zuri modelleri de var tavsiye ederim bir uğra.
abı bı kısık heerkesın azında heralde bol cesıtlerı var uygunda allah allah kısmeyt olursa bı ara gıderım ınsallah
Nasil güzel hocam, anliyamadim dogrusu?? Daha cok mu is yapiyor yoksa eskilerine devam mi, denediniz mi??
İnternette olmayan modeller var vitrinde, deneme fırsatım olmadı tabii ki ancak artık tipine bakıp iş yapar mı yapmaz mı az buçuk anlıyoruz, bu seneki crystal minnow serisine eklenen modellerde hafif bir tobimaru esintisi var görünce siz de farkedersiniz.