herkese hayırlı geceler dilerim gece gece canım sıkıldı dedim herkes kendi rapalasını yapıyor neden benim de bi tane olmasın diyerek kafamda bi şekil tasarladım sonra dandik bir iki tllik rapalaya aklımdaki şekili verdim,yorumlarınızı bekliyorum(ilk denememden dolayı olsa gerek kötü oldu ) belki lüfergiller ailesinden bir bireyi yakalayabilirim (umudum var) sahte bu arada 7cm rapalam bile beşiktaşlı heytt bee
rapalayı boyamadan önceki hali bu resimdeki rapalaya benziyor hatta aynısı diyebilirim,(bu resim alıntı)
Batuhan çok güzel olmuş, mat bir rapalayı albenili hale getirmişsin kesin Lüfer gördümü atlar ellerine sağlık.
teşekkür ederim abi,renkli bantlar var onlardan alıp rapalaya yapışıtrıyorum sonra rapalanın yan tarafına tam uyumlu şekilde kesiyorum,rapalayı boyuyorum oluyor bitiyor suda da denemeler yaptım,renkli bant rapaladan ayrılıp parçalanmıyor olduğu gibi kalıyor bu da rapala denemesi 3
batuhan bence çok güzel olmuş, eline sağlık okan abinin dediği gibi, bu konu başlığını daha güzel bir hale getirebilirsin ben dahil birçok kişinin işine yarayacaktır. çünkü balık gerçekten çok cezbedici olmuş. bu hale nasıl geldiğini görmek artık bizim hakkımız. yapım sırasında kullanılan malzemeleri bir araya getir, onları fotografla eski halini çek her aşamayı fotografla anlat. daha güzel işler çıkacağını düşünüyorum. tekrar eline sağlık