Çok istememe rağmen alamadığım rapala çantasını uzun zamandır kendim yapmayı planlıyordum. Piyasadan alabilecek durumda olmama rağmen almadım çünkü dandik el kadar çantalar 50 tlden başlayıp 200 TLye kadar çıkıyor. Adam kazıklıyorlar sanki... Malzemeler: * Kalın Mukavva (Evde vardı). * Terlik çantası (Evde vardı. İç ebadına göre başka çantalarda olur.) * Çanta askısı (Evde vardı.) Maliyet: "0" TL. Sıcak silikon, maket bıçağı, cetvel. Konu mankeni: Benim çocuklar Çantaya uygun ölçüye göre içine mukavvayı kesip silikon ile yapıştırıyorsunuz. Henüz yapmadım ama sonrakinde mukavvanın üstüne su geçirmez çadır tente bantı yapıştıracağım. (Gri olanlardan). Buyrun resimler ve iyi avlar
Çok teşekkürler Süleyman. Çok naziksin. Her Mersin'li gibi. 2 sene oradaydım da. 90'lı senelerin sonu. Askerlik
Metincim güzel çalışma olmuşta malesef mukavvadan yapman iyi olmamış.nedenine gelince sudan çıkartıp diğer bir rapalaya geçince mukavva ıslanacağından bence plastik bir şeylerden yapsaydın daha uzun ömürlü olur kanısındayım emeğine sağlık:thumb:
Haklısın tabi.. Bu biraz prototip oldu. Kullanımına bakıp farklı malzemeler ile 2.çantaya başlayacağım...