Rapala Fatrap

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında s60 tarafından paylaşıldı.

1. s60

s60 Selim

2. fuat36

fuat36 M.Fuat GÜNER

3. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Rapala kesinlikle çok iyi sahteler üretiyor üzerindeki boyanın çizilmesi çok kötü kullanım olmadığı sürece mümkün olduğunu zannetmiyorum bu sahtelerden satın almak için can atıyorum aslında malzemecide bulamadım avmarketim.com da tükenmiş gözüküyor ama edinicem bir tane denemedim ama hakkında bi çok video izledim ve farklı kaynaklardan bilgi topladım tabi gerçek tecrübe etmek gibi olmaz ilk önce bunlar ve dives-to serisi batarlı modeller ama aklına şu soru geldiyse hemen cevaplayayım rapala bana göre takılma problemini büyük ölçüde çözmüş youtube dan izleyebilirsin hakkındaki videolarıda normalde tatlısu için üretilmiş o yüzden sazlık bölgelerde takılma problemi olmadan kullanabilirsin fakat ben tuzlusu da kullanmak için almak istiyorum ama şu geliyor aklıma ya iğneler hemen küflenirse evet böyle bir sorun çıkabilir karşına ama bence denizden çıkarır çıkarmaz hemen tatlısu ile yıka ve kurula bence sorun olmaz eğer gerçekten kullanmak istiyorsan bu gibi zorluklarına katlanırsın aksiyon konusuna gelince fuat abiye katılmıyorum saygısızlık olmasın tabi ki o denemiş ve sonuçlarını beğenmemiş olabilir fakat su altından gelirken gerçekten harika bir aksiyonu var(bana göre) beni ilk cezbeden özelliği bu bence balığıda cezbeder :D yoğunluk ve akıntı olarak tatlısu ile tuzlusu birbirinden ayrı özelliklere sahip olduğu için elbette aksiyonu etkileyebilir en güzeli kendin deneyerek görmek hatta hemen almak gibi bir karar vermediysen bekle ben sipariş verdim alışveriş yaptığım malzemeciye 15-20 gün içerisinde diğer malzemelerimle beraber gelecek kişisel olarak deneyimlediğimde buraya görüşlerimi yazacağım ona göre bir fikir oluşabilir kafanda o zaman daha kolay karar verebilirsin belki sağlıcakla kal :)

4. OMMG

OMMG OKAN

Tatlı su ile yıkayıp kuruttuktan sonra,tek tek iğnelerini de yağlıyıp öyle kaldırıyorum,bu şekilde uzun yıllar kullanırsın ;)

5. s60

s60 Selim

Arkadaşlar ben bu iki rapalayı da satın aldım. Satın aldığım yerde kıyıda köşede kalmıştı ,dikkatimi çekti.Fiyatı da 11 tl di. alabalık, kasna ve turna için düşünümüştüm. henüz deneme fırsatım olmadı.İnternet ortamında da çok kullanıcısı yok herhalde. Hayırlısı olsun...

6. OMMG

OMMG OKAN

Hayırlısı olsun,güzel avlar da kullanırsın inşallah...