rapala nın huskyjerk serisinden kefal benzeri bir sahte,eskibir ürün,ben sezon başı almıştım, 3 adet var,artık sandık altındakileri gün yüzüne çıkarma vakti geldi gri olan mu kodlu,dış yüzeyine elinizi sürdüğünüzde gerçek pullu balık gibi bir his veriyor,pütürlü birşeymrsparkle boyuna ağırlığına göre atımı vasat, pek iyi deyil,30 35mt civarı atabiliyorum, gerçi bu yeter bana zaten,benim uzaklarda pek işim olmaz Uploaded with ImageShack.us birde yüzdüreyim de görün istedim RAPALA HUSKYJERK MU http://www.youtube.com/watch?v=IffSz-7eBUc alman rtl kanalında süper yetenek yarışması başlıyor ona bakmam lazım
kefal renkli olan bence iş yapar kadir. baya hoşuma gitti o sahte!!! (bu arada bugün mırmır avı yaptık baya iri mırmır'lar)
ben umutluyum abi bunlardan kefale benziyen durgun suda iyi,diğer sahteler gibi ışıl ışıl parlamıyor,daları 2mt sınırlarında,40 50mt den çekersen 2mt yi bulur.. sabah 4 5 kişi vardı mırmıra atıyorlardı,ordan oraya dolanıp durdular dayanamadılar gittiler demekki öğleye doğru ve devamında o mırmırlar piyasaya çıkıyor
Fazla yalpalıyor yaw Eski bir model, favori bir renk. İnşallah av yapar. Bu arada bu sahte çekimlerin için gerçekten yürekten teşekkür ederim abi. Herkesin sahte almadan önce bakabileceği, fikir edinebileceği bir havuz oluşturuyorsun. Her ne kadar nette bazıları olsada emek verip paylaşımda bulunman gerçekten güzel...
onun özelliği o dipteki balıklar ayna yapar yemlenirken havada askıda kalma özelliği sayesinde dur kalk yapabilme olanağı sağlar,hal böyle iken dipte yemletme yöntemini uyguluyabilirsin yandan bakıldığında yalpa gözüksede tepeden bakıldığında ayrı bir görüntü sergiliyor,40. saniyeden sonra...benim videoda http://www.youtube.com/watch?v=RWKDgYzTIJE
bende uzun zamandır yeni içiyorum.sigarayı da bırakılı 2 yıl olacak nerdeyse.konunla alaksı yok ama içimden geldi işte.
rica ederim kardeşim benimde tek rakibim sigara balığa gidince pc başında çok içiyorum bu mereti günlük 1 paket
Kefal balığının en iyi taklit edilmiş hali Duel'de Kadir bey sizinde benim gibi tutkulu ve araştırmacı bir levrek avcısı olduğunuzu bildiğim için size naçizane bir önerim olacak elinizde varmı bilemiyorum ama kefal benzeri sahte balıklarda bence en iyi model renk, aksiyon ve atış mesafesinin uzun olması ve güzel avlar yapmasından dolayı tavsiye edebileceğim marka deul'dir. Boy uzunluğu size kalmış, Duel Aile Magnet Neo DB(f) / renk kodu : DHMT Duel Aile Magnet Neo (f) / renk kodu : DHMT Yine duel marka; Duel Dolce (f) / renk kodu: DHMT Rastgelsin. Hayırlı cumalar.
Daiwa young mullet görmeden piyasadaki kefal taklitlerine pek aldanmayın... Resimdekinden çok daha gerçekçi olduğuna emin olabilirsiniz... Kayaya taşa kaldırıma v.s. çarpmayla boyaları dökülmüyor ve yıpranmıyor.. Rüzgara karşı atış erimi ise mükemmel.. floating tip.. Yalnız bunun iki modeli var.. biri real hologram type diğeri ise real type.. Real type olan hologramdan çok daha gerçekçi.. Bende 3 adet var..
kadro tamamdır aslına bakarsan huskyjerkleri alalı epey olmuştu böyle yüzdürüyorum oynayıp duruyorum duel sahteler benim can yeleğim 6 tane duel var bende, 3cü duel bende var 1 no küçüğü 2 iğneli, bunuda yüzdürmüştüm yazın http://www.youtube.com/watch?v=VrtmdeTO4ck
Yeşil Husky çok iyi bir turna avcısı . Çok kullandım ama daha sonra CLN rengine geçtim çok daha fazla verim aldım .
Caner kardeşim ben şunu iyi öğrendim havası deyilse hiç biri iş yapmıyor havasına suyuna denk gelirsen bir çok sahte iş çıkarıyor, kaç zamandır havalar sakin geçiyor,ondan önce tutduğum levrekler hepside bulanık suda av verdi ve değişik sahtelerinen tutdum o gün hayvan ın saldırı gününe denk gelmişim,ne atarsan peşine takılıyordu 5tl lik sahte ile levrek yakaladım o günden sonra dedim ben bu işi çözdüm,havalar açıldı sular berraklaştı havamı alıyorum kaç zamandır
Teşekkürler bilgi için Caner bey ben bu sahteyi görmemiştim. Resimde pek net görüntü olmasada bu haliyle bile güzel bir taklite benziyor hemen araştırıyorum. İyi günler dilerim.
Kadir abim çok haklısın söylediklerinde... ah o hava yok mu şöyle sinirden patlamış gibi.. uzaklaş buradan der gibi bir deniz olunca, kahvaltı çatalına üçlü kanca takıp atsak kullanacağın en iyi sahteden daha iyi iş görür.. hava dediğin böyle olacak.. Ya da en azından şöyle..
Rica ederim eğer alacak olursanız mutlaka real type floating olanına bakın ve bugüne dek kefal taklidi diğer sahtelerinizin hepsini rafa kaldırtacak kadar kusursuz olduğunu söyleyebilirim... eğer beğenmezseniz aldığınız fiyattan söz ben alırım sizden
1-2 defa kaşık atmayı denedim öyle havada. Spin takımla ama En uzağa gidebilecek elimde toby kaşıklar vardı Sonuç alamadım ama