Merhaba arkadaşlar boğazda rapala kullanımına uygun ağır kurşunu kasmadan atabilecek kamış tavsiyeleriniz nelerdir? fiyat performans olarak şuan salina 3 parça 130 tl ye alabiliyorum alternatif seçenekleri sizlerden bekliyorum. Rastgele avınız daim olsun...
Bende kullanıyorum şuana kadar 200 da dahil en ufak sıkıntı yok bu fiyata alınabilecek en iyisi diyebilirim sökme takma biraz zahmetli ama olsun ...
Bende Salina 3 parça kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum, o fiyata alınabilecek en iyi parçalı kamıştır bence de....
Sanırım memnun olmayan kimse yok bu kamıştan ilk parçalı kamış kullanımım olacak kısmetse o yüzden yanlış bir tercih yapmak istemiyorum bazı arkadaşlar forumda furyy daha iyi filan gibi yorumlar yapmışlar kafa karıştı az bucuk
Iyininde iyisi vardir. Bu nedenle bu fiyata alinabilecek en iyi kamis fury bunun 2 kati fiyatla satiliyor
kullandığım bir kamıştır, fiyat kalite oranına göre oldukça iyi bir seçim bence, fakat biraz ağır uzun avlarda yorucu olabilir bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. 200 grama kadar yaptığım denemelerde herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama şahsi kanaatim en iyi performansı 170-175 gr civarında gösterdiğidir. Rastgele!
Doğru tespitler. bütçe bu ise daha iyisini bulmak zor, özellikle Cengiz balıkcılığın servis desteğine bakılırsa gözü kapalı alınabilinir..
İşlerimden dolayı anca dün gidip Cengiz Balıkçılıktan salına 3 parça alabildim görüntü olarak göze hitap ediyor parçaları monte edip salladığınızda sağlamlığını farkettiriyor,ancak standta 2014 te gelecek okuma marka kamışların konsept ürünleri vardı baya güzel ve kalıtelı duruyor özellikle trio serisine ait surf bem beyaz bir kamış çok güzell ve avenger serisinin kamışı birde civciv sarısı vardı aynı kamışların hem parçalısı hem teleskopik modeli mevcuttu yeni kamış almak isteyen bence 2014 beklesin fiyatları 300-600 tl arasında olacakmış.. sen neden beklemedin diye düşünenler olabilir hemen cevap vereyim ben rapalada kullanmak için bir kamış alacaktım fiyat performans olarak işime geldiği için aldım Rastgele doslar
merhaba barış girgin hayırlı olsun yeni aldıgın kamış.bende okuma salina 3 almayı düşünüyorum ..sorması ayıp kaça aldın o kamışı ?
150 tl ye aldım birkaç ay önce 130 tl fiyat almıştım ancak rapala sezonu açılıyor diyemi yoksa döviz fiyatları yükseldi diyemi 20 tl artmış fiyatı
Teşekkür ederim amacına uygun bir kamış geçen hafta sonu denedim balık alamasamda çeşitli gramajlarda atış denemesi yaptım bol bol sanırım 175 gram ile maksimum erimi sağlayabildim tabi bu kendime göre kamışa yabancı olduğumdan bi süre alışamadım zamanla daha iyi olacak inşallah.