herkese iyi akşamlar bildiğiniz gibi geçen parfüm kapağından kaşık çalışmalarım olmuştu burada da link i mevcut http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=51509 e bukadar kaşık yaptık nereye koyucaz bunları derken herkesin çeşitli şekillerde çanta ve kutusu bir şekilde mevcut ben de düşünürken aklıma şöle birşey geldi malzemelerimiz bunlar laminanat parke altına konan sünger (normal sünger de olur ama kalın gelir) sıcak silikon veya baly en zor malzeme 1 metre misina 1 tane de iğne dikiş iğnesi gibi kalıbını aldığımız süngerimizi malzeme kutusunun kapağına göre kesiyoruz silikon veya baly ile kapağa yapıştırıyoruz isterseniz kutunun içinede yapabilirsiniz hem malzemeleriniz tangur tungur ötmez hem de çizilmez size kalmış sonra iğne ile kenarlara 4 veya 5 tane delik açıyoruz açmış olduğumuz deliklerden elimizdeki misinayı geçiriyoruz ve başına sonuna düğüm atıp sabitliyoruz buradaki amaç kapakta takılı malzemeler salkım salkım hem sarkmasın hemde sabit kalsın güle güle kullanın iyi günlerde kullanmanızı dilerim sağlıcakla kalın bunlarda bendeki kutunun bitmiş hali
Valla Sabri kutudan çok kaşıkların ilgimi çekti, hepsi senin imalatın sanırım Bundan sonra seni mucit diye çağıralım..
evet abi imalat benim inşallah daha iyi işler çıkarıcaz denizle şu an fizibilite aşamasında fikir verdiğim için memnun oldum bu arada bu kutu çanta çift taraflı ve fiyatı da işlevselliğine göre çok uygun 7 lira civarı kısık alba da bulabilirsiniz
Sabri abi güzel ve başarılı bir uğraş yapmışsın yine kendine, tebrikler bu arada kaşıklarda gayet güzel görünüyor