herkese merhaba geçen hafta antalyaya kuzu avı için gittiğimde rapala takımına, üçgen ile uçak kanadı karışımı bir kurşun bağlandığını gördüm. konuyla ilgili bilgisi olan var mı? teşekkürler
o parçaya diver(dalgıç) denir.Tam fonksiyonu takımı belli bir derinlikte trolling(sürükleme) esnasında sabit tutmaktır
bendeki malzeme nasıl arkadaşlar? Markası Rapillo.. yerli malı .. ben yaptım.....hehehe ...gayette güzel hareketi var..mükemmel göbek atıyor...hatta fabrikasyon olmadıgında doğal olarak arada bir yanpirik hareketler yapıyor aynen yaralı balık gibi...yaaa bildiğiniz gibi değil canım..?? ilk kez suda test ettim.. daha balıkta deneme fırsatı olmadı ...bakalım kısmet ola hayır ola
Tebrikler Muvaffak abi çok güzel olmuş avda nasıl olacak merak ettim. İlk denemenizi dört gözle bekliyorum .
dün uradım. kalmamış sen almışsın galiba hepsini amerikadan arkadaş gelicek, cabelastan bişeyler sipariş edicem. orda olupta burada bulamicamız bişey var mı? Varsa sipariş ediyim. bu arada ben ilkbaharda kendi teknemle inmeyi düşünüyorum. nasıl bi organizasyon yapabiliriz? beni msnine eklersen konuşalım, msn: hgulder@hotmail.com