Elimde bugün almış olduğum Rapala Max Rap 17 mm Fs var..Deneme imkanım olmadı bakalım çarşamba günü (işçi bayramı hihi ) vesilesiyle akşam suyunda bi kaç deneme yapacağım... Bunlara ek olarak River2sea rover 98 modellerinden G15R ve G12R si var...Bu sahtelerle bir takla atmadığım kalmıştır....sonuç verimsiz...Avlandığım yer ise iyi akan bir ırmak ve denizle buluşuyor...sabah ve akşam denedim sonuç yok... Neler yapmam gerek daha acemiyiz levrekte; fakat lüferde kayda değer avlarım mevcut... _____Cide Cennettir______
bahsettiğiniz sahtelerin aynısı bende var yanlız rapala maxrap ın o modelinin 11cm olanı.emin olun doğru saatte avlağa giderseniz o size balığı altın tepside sunar.
esasında elinizdeki sahteler her tür balık için yeterli(biz işi iyice abarttık bize bakmayın sakın )river2sea rover98 ler i wtd aksionu yapa biliyorsunuz levrek avlama ihtimaliniz çok yüksek.bölgede lüfer deniz turnası vs varsa ve menziline girmişse onları da yakalarsınız.zaten rapala maxrap benim vazgeçilmezim.öyle ki bende rapala maxram ın tüm serilerinden 2şer 3 er tane var.esasında okadara bile gerek yok ama dediğim gibi hastalık işte:thumb: büyük balık yemi takip etmiş ve belli bir yaklaşmadan sonra gitmişse hayvan huylanmıştır.size tavsiyem suüstü sahteyi paralel atın karşıya değil.karşıya atıldığında genellikle balık avcıyı fark ediyor.
tamam üstadım , ben dik olarak atmıştım kayaların üzerinden ama o esnada yanımda olan arkadaşıma kene yapışmış bağıra bağıra onu anlatıyodu...olan tam o esnada oldu döndü ve gitti balık