Herkeze selam palamut ve levrek için iki tane rapala önerisi rica ediyorum ilginiz için şimdiden teşekkürler rasgele.
palamut için rapala husky jerk fire tiger - levrek için su üstü rapalalar veya yozuri crystal minnowlar
Sevgili İlker, konuyu burada açmakla iyi yapmışsın, özelden fırsat bulup cevap yazamadığım için kusura bakma, palamut ve levrek avı için birer sahte istemişsin, sadece bir tane sahteye bağlı kalmak ne kadar verimli olur bilmem, av yapılacak bölgeye, havaya, suyun rengine, dalgaya, sakin olmasına, mevsimine, sezonuna göre çeşitlilik var aslında sahtelerde. Şimdi gelelim palamut için sahteye, ben daha önce hiç palamut avlamadım, raporlardan gördüğüm ve sahte ile palamut avlayanlardan duyduğuma göre, yo-zuri tobimaru sırtı ile palamut avlarında başarılı, Kıyıdan atçek yaparak palamut yakalayabilir misin bu konu hakkında da hiç bir tecrübem yok, Renk sıkalası aşağıda, eminim tecrübesi olan arkadaşlar avcı renkler konusunda yardımcı olacaktır. Uploaded with ImageShack.us gelelim levrek avına, bana sadece 1 tek rapala öner der isen, çok zorlanacağım kesin, Ama, Türkiye denizlerinde her daim avcı olmuş, hemen hemen her bölgede av yapmış, iri levrekler yakalamış, her levrek atçekçisinin çantasında olması gereken en başarılı sahtelerden, Marmara ve Ege denizlerinde av yapmış, aklıma ilk gelen sahte; Daiwa Saltiga Laser Sardine Su üstü kandırıcılar sınıfında da sana tavsiyem, İstanbul'da 9,5 kilo levrek yakalamış popper olan Rapala Skitter Pop Renk : Silver mackarel Levrek avında benim tesbit ettiğim ve 4 kilo ve üzerinde levrekler yakalamış diğer sahteleride aşağıdaki linkten özellikleri ile birlikte bulabilirsin, levrek avcıları Gönlündeki avlara,
Öncelikle önemseyip ve hağla unutmadığın için çok teşekkür ederim abi vermiş olduğun bilgiler tam istediğim gibi emeğine sağlık. Siteye daha katılalı iki hafta falan olmuştur dikkatimi çeken saygı ve sevgiyi hak eden abilerden birisin ALLAH sizi benim gibi acemi balıkçıların başından eksik etmesin amin. Rasgele sayın abim.
Murat abimin önerdiği sahte yemlere ek olarak Palamut için önerebileceğim sahteler aşağıdaki gibi; STRIKE PRO JL 132 F 6.5 CM 097D R1140B MARIA PRINCESS 7 CM veya 9 CM Sarı Kırmızı GX3 ve GX4 STRIKE PRO JL-012F 5.3 CM YOZURI PINS MINNOW 9CM M177 http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=2998