merhaba değerli abilerim ve siTe üYeleri öncelikle sizden bir konuda Yardım isTiicem rapala markasının levrekTe iş Yapan bir sahTesini önerirseniz çok sevineceğim değerli cevaplarınız için şimdiden Teşekkürler iYi günler... reeling
Genelde Maxrap serisi denecektir. Rapala Orginal Floating'in de iş yaptığını duydum. Bence avlak yerin önemli asıl. Bulunduğun avlakta nasıl sahteler kullanılıyor, dalma derinlikleri nedir ona bakmalısın. Ayrıca forumu araştırırsan bu konuda birçok bilgi görürsün.
selam avlanacağım yerler hafif bulanık dere ağızları veya liman içi olacak sizce dere ağzında kullanılabilirmi original rapala ? hamsi modeli . çok esekkurler cevabınız için şimdiden.
Kullanacağın avlağın derinliği 1 metre ve daha derinse maxrap kullanabilirsin. Özellikle liman içleri derindir diye tahmin ediyorum, maxrap iyi bir seçim olacaktır. 1 metreden sığ meralarda taktırabilirsin dibe. Rapala Orjinal Floating İzmirdeki sığ meralarda kullanılıyor ve balık yakalıyor. Oralardan bir spinci bilgi verirse daha fazla yol gösterici olacaktır.
tesekkurler secımımı rapala husky den yana yaptım saol yardımın için mersinden selamlar ii günler... trofelerini görmem dileğile ...
baksana okanerdal33, limanda kisme yok ya, balıkta yok. (yani ocakta). bu aralar balık abslar mi acaba yoksa benmi yanlış taraflara gidiyorum. hic limanda atçek yapana rastlamadım. dalgıç var ama atçek yapan yok. rapala olarakta x-rap ile hiç birşey tutamadım 6aydır. levreğin önüne attım yemedi. bakalım senin haski nasıl çıkacak
merhaba isterseniz bir haftasonu beraber balığa çıkalım rapalaları alıp ? su üsdü su aldı deneriz limanda vea marinada malum mersinde balık teceden sonra başlıor ki bildiğim bir avlak var kargıpınarı deresinin orası çok balık dolu ehliet olmadığı için gidemiorum maalesef babamın izin almasını bekliorum cevabınızı beklıorum..
Bulanık suda avlanacaksanız, beyaz renkli sahteleri tercih ederseniz, daha başarılı av yapabilirsiniz.
Rapala floating var bende acayip hafif balsa ağacından mamul arkadan rüzgar olmadan atılmıyor icat. Max rap daha uygun çok sığ değilse sığ ise insan taktırıyor ağlamaklı oluyor.
Oralardan bir spinci bilgi verirse daha fazla yol gösterici olacaktır.[/QUOTE] Sen nerelerden spincisin kardeş
Benim spinci olduğum bile tartışılır. [/QUOTE] bırak bu ayakları şimdi, bak wtd yede başlamışsın işte daha ne olsun
DAIWA SALTIGA-RAPALA MAX RAP FB -MEGABASS 120 ZONG-DAIWA MORETHAN RAINBOW-TECKLE HOUSE FEED SHALOW-İMA SASUKE REPPA DİYORUM.