Merhaba arkadaşlar, Rapala'nın Rattlin serisi (Sinking) RNR07 SD ve RNR07 HESD modelleri hakkında bilgi almak istiyorum, sizlerin değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Bu modelleri boğazda yüzen tip sahteler gibi kullanabilirmiyim? iş yaparmı, açıkçası hiç batan seri kullanmadım, bilgi sahibide değilim. ürünler daha sıfır kutusunda duruyor. Aklıma yatmazsa değiştirmeyi düşünüyorum. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar
kullanmadım bu ürünü,yanlız normal boyutları olan sahteler ile değiştirmenizi öneririm... bu tip sahteler tatlı su modeli ni andırıyor,turna için, tuzlu suda sadece japonların videolarında gördüm,levrek yakalıyanları benzer tip sahtelerle, adamların mekanı derin,limanlarına koca koca gemiler yanaşıyor... boğazda sarıkanat için kullanacaksınız sanırım, strike pro nun 5 ile 7cm lik sahtelerine bakın derim, r114b 096 0100b RIVER2SEA BABY MINNOW ha10 s18
teşekkür ederim kadir bey, ürünleri bir arkadaşım yurtdışından gönderdi, burada değiştirmenin bir yolunu arayacağım artık. Sürekli boğaz hattında avlanıyorum, en azından elimde burada çalışacak modeller olsun isterim, önerilerinizi dikkate alacağım. saygılar.
Bunlar boğazda balık almaz,denediğinde zaten takarsın dibe yazık olur.Hedyedir kutunda dursun,ilerde turna avında falan kullanırsın. Sevgiler
teşekkür ederim sevgili üstadım, turna avı için spin takım oluşturmak zorundamıyım, yoksa iyi bir kamış ve makineyi spin takımı gibi kullanabilirmiyim.
Kullanırsınız ama kolunuz sırtınız ağrır.. sonuçta sürekli at çek yapacaksınız.. ben 4.20 surf kamış ile gidiyordum turna için 2gün kolumun uyuştuğunu hatırlıyorum.. 2.70 spin kamış ve spro 730 makine aldım şimdi atıp çekmesi dahi zevkli geliyor
Sevgili Lütfü Bir balık avından azami zevk ve randıman alabilmenin ilk şartı,balığına ve ortamına göre takım kullanmaktır. Dolayısyla herhangibir takımla değişik balıklar yakalanabilsede bu zevki ve randımanı eksik kalan bir av olacaktır. Kaldıki bu zamanda balık ve av şekillerine uygun kamış ve makara kombinasyonunu bulmak, alternatiflerini de alabilmek mümkündür.Üstelik fiyatlarıda afaki değil hemen her bütçeye uygun olabilmektedir. Sevgimle kal