rapala skitter pop fishing

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    merhaba arkadaşlar..bu gün av da kayda değer bir şey çıkmayınca.popper sahte için yeni bir video çekeyim istedim..bu gün ilk atışımda bir tane güzel bir kefal yakaladım adana yapımı cam sahte ile hemide ağzındanhihi millete loto vurur.bizede böylesi denk gelir:D sonra şampiyon ile ilk atışımda turna aldım,(su üstü sahte ) bu gün böyle geçti,levrek için daha vaktimizin var olduğunu tespit ettim:rolleyes: turna var başkada avcı göremedimidk balıklar suya iade edilmiştir..

video da açıklamasında belirtiğim gösterdiğim gibi,,tatlı için tempomuz biraz daha yavaş olacak ..hafif sıçratıyoruz bekliyoruz..hafif sıçratıyoruz bekliyoruz..

deniz için se tempomuzu tutturup kesmiyoruz..sürekli hareket edecek sahtemiz..deniz balığı bunun çakma olduğunu öğrenince,takibini keser.haberiniz olsun;) .ayrıca video da bir adet resim var..geçen sezon onu sizler ile paylaşmamıştım:D hani bir paşa sahtemi aldı gitti deyip duruyordum ya..işte o sahte bu sahte idi,bu avdan 2 hafta önce o hadise gerçekleşmişti:D

kamış hareketi basit..kamışı nasıl tutarsak tutalım.sahteyi her sıçratacağımızda.geriye doğru tak yaptırıyoruz.tatlı suda yavaş sıçratma,tuzlu suda biraz daha sert.

ister kamışı çapraz tüfek tutar gibi tutarak.geriye doğru tak__ tak yaptırın..(kısa boy kamışlar için daha ideal kullanım yöntemi 210 ve aşağısı için.. )

isterseniz wtd yapar gibi,yüzümüz suya dönük,kamış ucu suya yakın.,tak__tak.
    sadece wtd de olduğu gibi kamışı seri çırptırmıyoruz fark bu..

video da kamış hareketimi görüyorsunuz...

video 1 youtube:
    http://www.youtube.com/watch?v=46tKQ76jPs8

video 2: ayrıbir link..

http://www.dailymotion.com/video/xt8hk7_rapala-skitter-pop-topwater-action_sport

kalın sağlıcakla

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Ahanda, güzel bir video daha. Akşam bakim bakalım. :)

"Millete loto vurur, bize de böylesi denk gelir" demişin abi, yuhhh diyorum. :D

Sen de şikayet edersen, biz napalım. ??? Ne diyim, gözünü levrek doyursun. :D:D:D
    1 ay sonra dizdirirsin levrekleri, benim bir tane tutacağım bile meçhul ???

Emeklerin için teşekkürler, rastgelsin abi. :D:D:D

Şimdi izledim, ben tatlı su avı için çekiyormuşum meğer. :D
    Gerçi bir kez yarım saat denemiştim ama öğrendiğim iyi oldu.
    Videolu eğitimin faydaları, tekrar teşekkürler. :)

3. Çim adam

Çim adam Aydın

Güzel video teşekkürler Kadir.
    Bugüne kadar avladığım balıkların %90 dan fazlasını bu tür sahteleri kullanarak gece yakaladım. Tecrübelerime dayanarak deniz için kullanıldığında bence daha sert çekilmeli ve çekiş mesafeleri daha uzun olmalı. Özellikle takip sözkonusu ise daha da sert fakat kısa davranışlar balığı daha çok tahrik etmektedir. Sertlikten kastım su sıçratma mesafesinin videoda gösterilenin minimum iki katıdır ve kilo üstü balıklar için geçerlidir.
    Rastgelsin

4. turkuax

turkuax Okan

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 2.10 5-25 gr. Okuma V system 2.70 10-40 gr.
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FC
    En İyi Avı:
    4,5 Kg. Sinarit 72 cm 3.2 Kg. Turna
    Teşekkürler Kadir hocam yine güzel bir çalışma olmuş. Bende de bunun aynısı var ama bir türlü verim alamamıştım. Meğer yanlış aksiyon veriyormuşum :)

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    levrek haberleri gelince yukarı şehirleren.beni sıkıntı bastı:D benimde tutmam lazım:D yeni sahteler geldi..iş dönüşü yahut yarım resimlerimhihi yine ilginç bir sahte:D

abi suyun bulanık ve dalgalı olduğu dönemde bende sert çekişler yapıyorum:)
    ancak kullandığımız makina ve spn kamış ile bir noktaya kadar sert ve uzun çekişler yapabiliyorum abi:) gt fishing de farklı ekipmanlar ile koca popper sahteleri çekişleini izliyorumda..bizim ekipmanlar bebe kalıyor o takımların yanındahihi
    teşekkür ederim.

6. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    popper güzel hoş sahtedir:D ankarada bir bayideki stokları boşaltan benim:D
    teşekkür ederim:)

7. fztyasin

fztyasin yasin özkan

yine bir eğitim videosu :) ellerine sağlık abi (öğretmenim diyesim geldi) teşekkür ederiz paylaşımın için

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bu gün kamışı tutuş şekilleri ve kullanımını gösteren video da çekmiştim.eve gelip izleyince,kendi kendime kızdım:eek: ağzımda sakız cak cak.hiç iyi olmamış,içine etmiş gösterimin.bende o görüntüyü koymadım:eek: sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)

video da kullanılan sahte bu :)

Uploaded with ImageShack.us

9. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    internet üzerinden bir sipariş vermiştim, bilerek veya bilmeden benim sipariş verdiğim sahte modeli yerine rapala skitter pop SP07 SB - silver blue renk sahte göndermişler. iade etsem mi, yoksa bu renk iş yapar mı, elimde bulunsun mu ne dersiniz ?