slm adaş 1 inci yeşil oyuncak bendede var rapala nın sitesinde videodan izledim müthiş ama daha suda çalıştırmadım kısmetli olur inşallah
hayırlı uğurlu olsun. ALLAH güzel günlerde kullanman nasip etsin Kocaman kocaman balıklar tutmanızı nasip etsin. Bu oyuncaklar fiyatı ne kadar ?
bende dün aldım beyaz başı hafiften kırmızı çok tutulanından.arka üçlüsünde kaz tüyü olan içi bilyeli tam bir levrek avcısı özel imal aksiyonlarına diyecek yok lakin benim düştüğüm hataya düşme bu sahte az da olsa derinden geliyor benim merada çok derin değildi 2 kere kayaya takıldı bizim oyuncak ancak 25 tl verip almışım affedermiyim suya girdim ve kurtardım 3.yü atmadım biraz gagası çizilmiş kayaya sürtünmekten ondanda bişiy olmaz mühim olan vücudu.bendekiler 12 cm.nette arıyordum hatta forumda konu bile açmıştım nerden bulurum diye sağolsun üstadlardan ebayı bile söyleyenler oldu.meğersem bizim balıkçılarda çokmuş kargo ücretinden de kurtulmuş oldum.hayırlı uğurlu olsun.ilk denemem başarısızlıkla sonuçlandı ama tecrübe edindim.şimdi liman bölgesinde deneyeceğim sonuçları aktarırım.bereketli avlar..