Glass ghost modelini şiddetle tavsiye ediyorum.. Gövde çok kaliteli ve sağlam... öyle çarpmayla, düşmeyle döküntüler olmuyor, boya kalkmıyor.... Yalnız bunların iğnesini VMC veya OWNER marka permasteel iğneler ile değiştirmelisiniz çünkü tatlısu iğnesi mevcut.. paslanıyor.. Bir tek dikkat etmeniz gereken bu sahtenin gagasını bir yere çarpmamanız veya zarar vermemeniz.... en ufak bir çıkıntı bile aksiyonunu ciddi anlamda bozuyor.. Yoksa yüzüş dengesi bozuluyor.... ya sağa ya da sola doğru yalpalayarak tek yönde yüzmeye başlıyor... Atış erimi çok iyi değil.. idare eder.. İnce beden bir FC ve örgü ile sizi tatmin eder..
üç model x rap var elimde özellikle fire tiger ve turunculu sarıolı olan modeli gerçekten renkleri ile cezbedici ancak x rap i kesinlikle kıyıdan at çek için tavsiye etmem. daları fazla olduğundan kullancağın yerler çok kısıtlı olacaktır. hemen takılıyor. rapala alacaksan kıyıdan at çek için orginal flooting özelliklede blue kodlu mavi olanını tavsiye ederim max rap te tartışılmaz üç boyutlu ve gerçekçi dış yapısıyla o da mükemmel ancak bende 3 adet en geçerli modellerinden var onalarıda sığ yerlerde yere sürterek geldiğinde (batarı orginal flooting lerden fazla) pahalı olduğundan hemen misinadan çıkartıyorum rastgele
Zamanı özellikle sormuştum ama saat olarak. Gece için Caner in söylediği gibi GGH modeli gerçekten güzel. Ama derinden gelen bir sahte sığ merada kullanmamanı tavsiye ederim. (2 tane ggh denizde duruyor benim )
Gece veya sabaha karşı beyaz veya gümüşi renkleri tercih etmen daha iyi olur. Örnek olarak 1-2 sahte belirteyim istersen. Denenmiş, iş yapan sahtelerdir...
Çok teşekkür ederim güzel paylaşım için en kısa zamanda bu önerdiğiniz iki ürünede sahib olucam . Saygılar.