Merhaba arkadaşlar,abiler.Uzun süredir ne balıkla ne avıyla ne de forumla ilgilenemiyorum.Kpss belasıydı öğretmenlikti uğraşıp duruyorum.Neyse fazla uzatmadan geçenlerde nette gezinirken bu fotoğrafı buldum ama bir türlü teknik bilgiye ulaşamadım.Acaba fotoşop mu yada yeni silah mı?Paylaşayım dedim. Rapala Skate Pop Su üstü ve burnunda küçük bir pervanesi var.Kabaca poper ve prop karışımı birşey.ama çok can yakacağa benziyor
sahane gorunuyor piyasaya surulmusmu yoksa surulecekmi ayrıntıya nereden ulasırızki rapala.com da yok
Bilmiyorum ama ciddi ciddi gramını boyunu enini hesaplamışlar. 10 cm 10.5 gr 4no iğne. İnşallah gerçektir.Dikkatimi çekti paylaşayım dedim.
Balık avladımı biilmiyorum ama görüne o ki şimdiden bir çok balıkçıyı avlamış durumda. Bazen bakıyorum biz yetişkin balıkçılar ve erkek çocuklarının davranışlarına, yeni bir oyuncak alınca veya yeni bir model çıkınca direk birbirine gösterme ve anlatma telaşına giriyor. Eee erkekler büyümez sadee oyuncakları değişirmiş.
Nedeyim haklısın.Ama güzel dimi kabul etTeknik birşey bulamadım ve resmi sitede de yok.Ya sızdırıldı.Ya tasarlanan ama konsept te kalan bir model yada asparagas
erkek dunyası evet erkek buyumez sadece oyuncaklar degişir bu bir gerçek zaten inkar etmek gereksiz ama erkek dunyasının eğlenceli yanıdır bence bu uluç bey ve ayrıca gercekse orjinal ve etkili bir sahte gibi gorunuyor arastırmaya devam etmek gerek