selamlar sevgili balıkavı dostları, ekipmanlarım arasına rapala da eklemek istiyorum ve spotbalıgın sayfasında kampanyalı ürünler gördüm, fiyatlarıda çok makul acaba bunlar iş yapar mı hangilerini tavsiye ederseniz.
Dostum bu sahteler bu sene ucuzluğu ve avcılığı ile çok tutuldu. Ben dahil çok kişi kullandı ve kullanmaya devam ediyor. Al, hatta fazla fazla al, sezonda bulunmuyor.
cihan bey tavsiyeniz için teşekkürler sizden bir ricada daha bulunsam renkler konusunda ne dersiniz hangileri için önceliklerimi belirlemeliyim.
Sonbaharda balık aldı bu sahteler ama öyle ahım şahım yüzüşleri yok. Bol balıkta alır da seyrek balıkda biraz zorlanır.
özellikle 06 08 11 14 15 numaralar gerçekten iyi iş yaptı ben sinoptayım istanbuldan avmarketinden sipariş vermiştim kıyıdan palamutun avı bile yapıyoduk özellikle bu sezon balıkta boldu bulundugun bölgenin suyuna göre renk sec bunu yaparken avlandıgın bölgedeki kıyı avcılarından yardım alabilirsin
tatlı suda iş yaparmı bu sahteler deneyen varmı aceba tatlı su levreği gökkuşağı alabalığı turna gibi selamlar