arkadaşlar geçen gün 2 tane rapala alacaktım ve üsküdara gittim. rapala fiyatlarını uygun bulduğum için olayı biraz abarttım neyse bu rapalaları sarıkanat ve lüfer için kullanmayı düşünerek aldım. bi kaç arkadaşa gösterdim bazılarının büyük olduğunu ve pek iş yapmayacağını söylediler.. size sormak ve yorumlarını almak istiyorum.. bu rapalaları kıyıdan sarıkanat ve lüfer için kullanabilirmiyim.. ayrıca levrekte iş yaparlar mı?
merhaba 5cm ve 7 cm arası genelde guzel ıs yapıyor ıkıncı resımdekı 1ve2 numara dıgerlerıne gore daha sanslı
Eğer alttakiler yüzüyorsa favori sahtemin sahtesi ama harika işler çıkarırsınız. Süt beyaz olanı, yukarıdakiler balık yakında olunca iş yapar.
şu kırmızı kafa hologramlı olan ne marka hocam ? ben turnaya öyle rapala atıyorumda suya hediye ettim bir tane almam lazım modelini yazarmısın rica etsem 2.resimdeki ortadaki
2. resimdekiler blue fish.. en ucuz rapalalar. kırmızı kafayı daha önce kullanmıştım güzel sarıkanatlar ve bi kaç palamut tutmuştum. aksiyon vermeye gerek kalmıyor çok yavaş bile çeksen deli gibi geliyor...
demekki ne bu forumda nede istanbulda (malzemeciler dahil) balık tutmasını bilen ve sahteden anlayan yok! bilmiyorsan söyleyeyim her meranın sahtesi, kaşığı, çaparisi vs farklıdır! sizin oralarda iş yapmayan rapalaları burada balıklar havada kapıyor... kaşığın çok güzel çalıştığı ve en kral rapalanın vuruş bile alamadığı meralar var. kendini kısıtlama bence biraz araştır
Genco bence sen kendini kısıtlama, acaba bu abi bana "ne güzel sahteler, ver o sahteleri banada ben kullanayım" anlamına gelen bir mesajı esprili bir şekilde yazmış olabilirmi diye bir düşün bakalım..
Bence Faruk şaka yapıvermiş. Güle,güle kullan,en alttaki nispeten ucuz olanı bile güzel işçıkarmıştır. Sevgiler
ucuz mucuz turna atlıyor hologramlı parlak oldugunda orkinoslarda atlıyor hehe 1.rapalanda bende var onunlada turna aldım insallah güzel raporlarla gelirsin tekrar
tam olarak deneme fırsatım olmadı ne zaman niyetlensem ya akşam oluyor gidene kadar yada gündüz gittiğimde çapari iş yapıyor.. bakalım artık kısmet... baharda turnayada gidiyorum yorumlarınızla oradada denemeyi düşünüyorum
İlk resimdeki Kendo'lardan üçüncüsü, balığın nispeten zayıf olduğu öğleden sonra - akşam üstü arasında iş yapıyor; birincisi ve dördüncüsü de favorilerimden. Blue Fish'ler ise ucuz olmalarına karşı güzel iş çıkarıyorlar. Bu haftasonu sırtta ya da altta sarı fosforlu sahte kullananlar sıkı balık aldılar... Bir de genel anlamda da şu sıralar 9 santimi aşmasanız iyi sanki. Ama sonuçta siz sahteyi yeterli uzaklığa atıp, dibi tarayarak getirirseniz, illaki alırsınız lüfer familyasını. Bereketli avlar...