arkadaşlar forumda sahte çeşitleri arasında bu rapala x-rap walk kullanan arkadaşlar gördüm.bu sahteyi Türkiyede bulmak bu kadar zormu belki çok yeni olmayabilir ancak çok etkili.herhangi bir balık malzemesi satan internet adresi yada adres bilen varsa yardımca olursa sevinirim. bu rapalayı etkili olduğunu gösteren video.beni gerçekten çok cezbeddi..mutlaka kullananlar vardır. http://www.youtube.com/watch?v=EInSg_UBVtU
youtube yasak olduğundan videoya kanunen bakamadım ama rapalayı hareket ettirmelerindeki beceriye hayran kaldım açıkçası (gayri resmi olarak) stok konusunda bilgim yok
Gercekten guzel hareket ediyor, "walk the dog" diyorlar ya bu harekete bu Johny'ler. Bizim Levrekler bunun yuzusune bakip "manyak bu galiba , tekin gorunmuyor" dusuncesiyle atlamazlarsa sasirmam. Ciddiyete gelince; Turkiye'de bulamadiginiz rapalalara bir de ebay de bakin derim , zaten orada daha ucuz oluyor , bu tip kucuk seylerin posta ucreti de ucuz oldugundan cok pahali olmayan bir sekilde temin edebilirsiniz. Tavsiyem Asya'dan satis yapan (zira posta ucreti ucuz oluyor) ve tabi ki yorumlarindaki begenilme orani %97 den fazla olan saticilardan almaniz.
Mustafa arkadaşım aradığın rapalayı burdan temin edebilirsin..Unutma bunlar sadece levrek için özel rapaladır... http://urun.gittigidiyor.com/Rapala-X-RAP-X-WALK-XRW13-SILVER_W0QQidZZ20613601
öncelikli olarak Türkiyeden bulmak isterim tavsiyeniz için çok teşekkürler ebay ı bilmiyordum.google dan arattırdım ve ne işe yaradığını öğrendim sayenizde.son çare ordan getirteceğim ürün Türkiyede 26 tl civarı ebayda 13 tl dolar endeksli oda 13 tl ye tekabul ediyor ya posta ücreti izmirden iskenderuna kargo ücreti 7-8 tl alıyorlar kim bilir oralardan buralara ne kadar ücret alırlar. burası önemli:"walk the dog" hareketi yazmışsınız.bu hareketi sahte kendisi mi yapıyor yoksa bunu kamışla kullanıcı kendisimi yapıyor esasında video görüntülerinde hızlıca çekiyor kamerada göründüğü kadarıyla rapalanın kendisine has bir özelliği gibi ancak diğer karelerdede sanki kamışa sağ sol yön veriyor tam olarak çözemedim bu inceliği..
verdiğim linkten alabilrsin..hatta bir den fazla alacaksan pazarlıkta yapabilirsin..ve aynı maliyet ve en fazla 2-3 gün içinde elinde...
teşekkür ederim yanlız mesela ben balıkmarketim.com dan alışveriş yapıyorum.tercih yapabiliyorum 5-6 renk göstermiş ama sadece birini satıyorlar!seçenek yok yani kargo evine geldiğinde ne olduğu bile meçhul.çok sağol araştırdığın için.
alakası yok..renk kodları yazıyo..satıcıya belirttiğiniz zaman sorun yok..hemde çok ilgili bi satıcı..gerekirse sizi arıyo ve her konuda bilgilendiriyo...rica ederim..
bu hareketi kamisla kendin vermen gerekiyor ama tabi sahtenin yapisi da bu hareketi yapabilmeye uygun olmali. Ben genellikle kamisin ucu denize dogru bakarken cok kusuk kamcilamalarla sararak bu hareketi vermeye calisirim. Ayrica ben de bu sahtelerin luferde is yapacagini sanmiyorum(denemeden yazdigim icin yaniliyor olma ihtimalim var) ve ozellikle levrek avinda faydali olacagini dusunuyorum.