Ha gittim ha gidiyorum derken pazar günü nihayet levrek avına çıktık. Sabah saat 04:00 da evden hareket, 05:15 te avlağa varış, at - çek denemeleri.. 11:30 a kadar denemelere devam etsek de şansımız yaver gitmedi. Bu organizasyonun bana en büyük getirisi, yeni aldığım takımın performansını görmemi sağlamış olması. nisan başında Turnada oldukça işime yarayacak Takımlar: Shimano Alivio BX240 10 - 30 gr 240 cm kamış, Shimano Nexave 2500FB makine, Sufix 0,20 misina, Her çeşit sasi, kaşık, bir tane rapala. 2. Takım, Alba Star Fırat 1,65 cm 4 - 8 lbs kamış, Caperlan 4 bilyalı makine, Caperlan 0,20 misina. Gerisini videodan takip edelim: http://www.youtube.com/watch?v=S-K2tjBANi4
Güzel bir başlangıç olmuş kardeşim.. Tebrikler.. Balık olmuş olmamış önemlide değil zaten maksat o havayı teneffüs edebilmek.. O işe başlayabilmek.. Zamanı o güzelliklerle geçirebilmek.. Devamında gönlüne göre olması dileklerimle Fethiyeden selamlar..
Harikasın Mükemmel bi video hazırlamışsın anlatım çok başarılı olmuş sizi av yaparkende izlemek güzel olur diye düşünüyorum Abinize de Selamlar Rastgele
Evet bencede cok güzel bir baslangıc olmus. Video da çok güzel olmus.Bu takımlarla rastgelsin diyorum
yeni takımlarınızın raporlarını sabırsızlıkla bekliyor olacağız...hayırlı uğurlu bol balıklı olsun...trofeler eksik olmasın...
Çok teşekkür ederim Arkadaşlar, abilerim.. Allah herkese kat kat iyi takımlar, güzel avlar nasip etsin..
Çok güzel bir paylaşım olmuş tebrik ederim. Bu arada Fatih abi videonun başındaki abiye cok benzediğini farkettim.Söylemek istedim