Merhaba dostlar. Epeydir üzerinde çalıştığımız, sonunda tamiratını bitirip denize indirmek için aylardır bekleyen bir teknem vardı. İşler uzun, kısaca şu haldeydi: Tamirattan sonra ortada iki kat olacak şekilde elyaf attım. Macundu, 4+1 astardı, epoksi boyaydı derken, şu hale geldi: Adını da koyduk: Yükledik arabaya: Ve Yımırta denizde! : Yer mi? Küçükbahçe! Akşam 4 saat kadar avlandık 80 m. kadar açıkta. (Motoru yetiştiremedik ne yapalım! ) Semeresi bunlar oldu: En üstteki tüfek boy istavriti Şeker aldı, maalesef gerisi gelmedi. Saat 00.30'da Avcı'nın "Donduuumm!" nidasıyla geri döndük. Yımırta'yı parkettik. Pazar dostların işi olduğu için, gece geri döndük. Artık Küçükbahçe'de teknemiz var. Bundan sonra daha sık balığa gidebilmeyi umuyorum. Rastgele..
Ruhan bey, tekneniz hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız, belasız ve iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Epey zahmet çekmişsiniz ama değmiş. Bunca emekten sonra sevgili yımırta ile ilk avınız eminim çok keyif vermiştir size. Teknenizin ismine de bayıldım ayrıca, bir hikayesi varsa öğrenmek isteriz. Daha nice bereketli avlarınız olur inşallah, rast gelsin..
Tekneniz hayırlı, uğurlu olsun bol bereketli avlar dileğiyle. Tekneniz çok güzel yenilenmiş yenileme aşamalarını biraz daha detaylı anlatırsanız bir çok arkadaşın faydalanmasına çok yardımcı olursunuz.Şimdiden teşekkürler...
en güzel yanı Bence çok güzel olmuş.Emeğinizin karşılığını görmüşşünüz.Bence engüzel yanı ismi olmuş YIMIRTA.
selam ruhan bizim memlekette veterinere baytar yumurtayada yımırta denir. yoksa sen bizdenmisin.saygılarımla..tekneni güzel günlerde kullan hayırlı uğurlu olur inşaallah.
selam arkadaşlar öncelikle tekneniz güzel olmuş güle güle kullanın ben uzun süredir aranıza katılamıyordum artık bende geldim herkese selam
ruhan ustam insanların ilk gördüğünde bu adam olmaz denilen kayığı ustalığını konuşturarak sabır ve emeğinle harika bir duruma getirmişin ve şimdi bu emeğin meyvelerini toplamaya başlamışsın hem tekne hem balıklar için ellerine sağlık her ikiside çok güzel
Çok teşekkür ederim. Önceki üye olduğum sitede dostlara sormuştum, adını ne koyalım bu garibanın diye. (Gerçekten gariban durumdaydı!) arkadaşlar Gariban önerdiler, gönlüm elvermedi. O haliyle bırakacak değildik ya! Aslında plotter hazırlayan arkadaşa tarif ettim ama, hiçbirşey anlamadı. Ben de uğraşmadım. Yımırta uzaktan böyle görünecekti ama yakından bakıldığında minik yazılı çizgi okunacaktı: titanik YIMIRTAsı! Eylül '08'den bugüne uzanan bir öykü. Ben de paylaşmak isterim de, zaman zorluyor. Ayrı bir başlıkta paylaşmak sanırım dediğiniz gibi, pekçok dostun kafasındaki soru işaretlerini çözebilir. Hazırlayayım. Güzel dilekler için teşekkürler. Daha önce açık ettim sanıyorum ama, benim memleket Ege-Akdeniz-Orta Anadolu'nun kesiştiği yer: Burdur. Örs de hiç yabancı değil hani! Yapma dostum hemşerim. Dostun attığı gül yareler bizi! En yakından tanığısın olanların. Bilirsin ki Yımırta, gariban kardeşidir Küvet'in! Rica ederim. Tekne 1000 TL'ye alındı. Alınan malzemeler de 500 TL civarı. Emeği (Özellikle zımpara işinde!) çok geçen Şeker usta'yı da anmak gerek. Keyifli bir uğraştı. '58 model emektar Johnson'ı da çalıştırıp kıçına takabilirsek, keyif o zaman başlayacak asıl! Tek tek yanıt veremediğim dostlara da, iyi dilekleri için sonsuz teşekkürler. Daha güzelleri sizlerin olsun. Rastgele..
Yımırta, sayenizde evrim geçirmiş gibi olmuş Ellerinize kollarınıza sağlık Başlamışlar bile ama, size söyleyeyim bu evrim nasıl geçirildi çok merak eder ve öğrenmek isteriz bir çoğumuz Yeniden yenilenmiş "titanick YIMIRTASI" ile bereketli avlar dilerim
İlginize çok teşekkürler. Söz verdim, hazırlayacağım. Ama biraz zaman alırsa affedin şimdiden. Deniz ana'nın bereketi hepimizin olsun..