sabah saat tam olarak sekiz.oltayı suya attım,bekliyorum.5 dakika içinde bir sazan alırım mutlaka.....saat:9,00.. bir şey yok,ekmeği sevmediler herhalde,gidip biraz çekirge yakalıyayım.....saat:10..ııh çekirgedende hayır yok,iyide balıkları görüyorum derdi ne bunların,perhizdelermi acaba..saat:11....inek pisliklerinin altını üstüne getirdim,biraz kirlendim ama olsun,3 tane baba solucan buldum bunada gelmesinlerde göreyim..saat:12....güneşte tam tepemde,şapkayıda evde unutmuşum,zaten kızgılıktan beynim dönmüştü,birde güneş vurunca tam oldu...saat:13.....uffff..ne yapmalı,birazda yer değişiyim,şu kayanın arkasına geçebilirsem bir gayret..saat:13,30...düştüm,elim çok acıyo,ama inat ettim yakalamadan gitmek yok.saat:15...ekmekten başkada birşey almamıştım balık yiycem diye,acıktım....saat:16....yavan ekmek midemi yaktı,ama umutluyum akşam balığı çıkar birazdan,zaten suyun üstüne sıçramaya başladılar...saat:17.....şimdi kıracam oltayıda,ya bunların derdi ne,balıkla resmen gözgöze geldik,dilmi çıkardı ne...saat:17,30....başım ağrıyo,gözümde kalp var sanki,güp güp atıyo...saat:18....komşuyada söz verdim balık için,ne diycem şimdi.tezgahlardada yokki sazan rezil olucam.ama daha hava kararmadı hala umudum var...saat:18,30....oy başımmm..ooooyyyyyy...sazan he..aptal balık he...herşeye atlar heee...adam ,mangalı yakmış beni bekliyodur kesin.yok napiim.kısmet değilmiş,kısmette yoksa ben napiim,tabi canım allah,allah ölüm yok ya ucunda..ben ne diycem şimdi bu adama yaaaaa...oooyyyyyy başııııımm....