rapor..

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında cemal doğan tarafından paylaşıldı.

1. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

sabah saat tam olarak sekiz.oltayı suya attım,bekliyorum.5 dakika içinde bir sazan alırım mutlaka.....saat:9,00.. bir şey yok,ekmeği sevmediler herhalde,gidip biraz çekirge yakalıyayım.....saat:10..ııh çekirgedende hayır yok,iyide balıkları görüyorum derdi ne bunların,perhizdelermi acaba..saat:11....inek pisliklerinin altını üstüne getirdim,biraz kirlendim ama olsun,3 tane baba solucan buldum bunada gelmesinlerde göreyim..saat:12....güneşte tam tepemde,şapkayıda evde unutmuşum,zaten kızgılıktan beynim dönmüştü,birde güneş vurunca tam oldu...saat:13.....uffff..ne yapmalı,birazda yer değişiyim,şu kayanın arkasına geçebilirsem bir gayret..saat:13,30...düştüm,elim çok acıyo,ama inat ettim yakalamadan gitmek yok.saat:15...ekmekten başkada birşey almamıştım balık yiycem diye,acıktım....saat:16....yavan ekmek midemi yaktı,ama umutluyum akşam balığı çıkar birazdan,zaten suyun üstüne sıçramaya başladılar...saat:17.....şimdi kıracam oltayıda,ya bunların derdi ne,balıkla resmen gözgöze geldik,dilmi çıkardı ne...saat:17,30....başım ağrıyo,gözümde kalp var sanki,güp güp atıyo...saat:18....komşuyada söz verdim balık için,ne diycem şimdi.tezgahlardada yokki sazan rezil olucam.ama daha hava kararmadı hala umudum var...saat:18,30....oy başımmm..ooooyyyyyy...sazan he..aptal balık he...herşeye atlar heee...adam ,mangalı yakmış beni bekliyodur kesin.yok napiim.kısmet değilmiş,kısmette yoksa ben napiim,tabi canım allah,allah ölüm yok ya ucunda..ben ne diycem şimdi bu adama yaaaaa...oooyyyyyy başııııımm....

2. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    çok güzell.:D :D :D

3. Okan_uA

Okan_uA .

Sazan balığının şu sıralar avlanması yasak.

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    çok güzelmiş yüreğine sağlık:) :)

5. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Aziz NESİN'in hikayeleri gibi çok güzel. Var var yetenek var.