Merhaba arkadaşlar, sık sık avlanmama rağmen sair nedenlerden dolayı rapor yazamadığım bazı avlarımdan birkaç görüntü paylaşmak istedim. İlk resimler sevgili arkadaşım cenk, eşi ve dünyalar güzeli kızı ayşegül ile yaptığımız avdan. İlk balığımız küçük bir eşkina, ayşegül gel kızım bu güzel balığı beraber salalım suya, Ayşegül iğneden çıkarttığım balığı ürkerek ve hatta önceleri korkarak aldı eline ve suya yolladı. Ve arkasından bir eşkina daha, ayşegül koşarak yanıma geldi. Bunuda salacakmıyız murat amca? Evet ayşegül tabiki.. Balıklar arka arkaya gelmeye başlamıştı ama hepsi çok küçük, ayşegül koşarak yanıma geliyor; - Salacağız bunuda dimi murat amca , - Tabiki ayşegül, önce sen şöyle yakışıklı bir poz ver bakiim Artık ayşegül biz birşey söylemeden bütün tutulan balıkları elimizden kaptığı gibi suya göndermeye başlamıştı, -Bari bunu alsaydık ayşegül -Yaaaaa, sen demedinmi bunlar büyüyecek tekrar tutacağız diye Ve küçük bir misafir Sonuç olarak o akşam hiç balık alıkoymadık. Bu avdan 1 hafta kadar önce yaptığımız avda alıkoyduğumuz eşkinalar Ve başka bir avda alıkonulan bir eşkina daha Bunlarda bu haftasonu bir değirmendere sabahından görüntüler,
Tebrikler dostum güzel av olmuş işkinaları görünce imrendim ben işkina balığını nedense cok seviyorum herkez sevmez ama benim cok beğeniyle tuttuğum bir balıktır gecen yıl cok yakaladım ama bu yıl nedense pek yok iğneniz balıksız kalmaması dileğiyle
[ QUOTE = enginson ; 743802 ] Güzel resimler Paylaşım Click teeşkkürler [/ QUOTE] Ben teşekkür ederim engin..
Teşekkür ederim gürkan, eşkina avı ile son 1 yıldır ilgileniyorum. Benim avlandığım meralarda aslında fazlasıyla balık var fakat çok küçükler, bu balığın 3-4 kilolara eriştiğini bilerek küçüklerini alıkoymaya gönül elvermiyor tabiki, büyüklerini aramaya devam ediyoruz. Güzel raporlarını okumaya hayranlıkla devam ediyoruz bu arada, bahtın hep açık olsun, rastgele..
[ QUOTE = Oltacıselim ; 744621 ] Abi eşkinalara bayıldım : D maşşallah Koca Koca Devamı dileği ile rast gelsin .. [/ QUOTE] Teşekkür ederim selim, eşkinanın irisini yakalamak ayrı keyifli, ama iri eşkina bulmak gerçekten hayli zor iş, selamlar..
Abi birkaç sene evvel Galata köprüsünde tanıştım eşkina ile hiç beklemediğim bir anda peş peşe tam altıtane yakaladım birtanesi çok büyüktü resimdekiler kadar vardı tadından önce onu yakalaması daha lezzetli valla çok zor bir av acayip uğraştırıyor insanı oltamın kırılacağını sandım bir an öyle vuruşu vardıki çok mükemmel bir av dediğin gibi abi artık çok zor köprüde henüz birkaçtane çıkmış bu sene ama bende bu sene siftah yok
Geçmişten bugüne, güzel raporlar için tebrikler, dilerim daha güzellerini yakalamak nasip olur, iğnenin, balıksız kalmaması dileği ile....
[ QUOTE = er41han ; 744636 ] Geçmişten bugüne , Güzel Raporlar Click tebrikler , dilerim daha güzellerini yakalamak nasip Olur , iğnenin , balıksız kalmaması dileği ile ....[/ QUOTE ] Sağol erhan abi, işten güçten az da olsa her boşluk bulduğumda oltam denizde, güzel temennilerin için teşekkür ederim, selamlar..
Tebrikler murat bey. İnşallah daha büyük balıklar gelirde onları alırsınız... Bu arada bir sahil şehrinde yaşamayı özledim Güzel görüntüler RASTGELE....
Sağol erhan abi, işten güçten az da olsa her boşluk bulduğumda oltam denizde, güzel temennilerin için teşekkür ederim, selamlar.. ============================================================- Değirmenderede durumlar nasıl, istvrt, izmarit, ispari birşeyler çıkmıyormu, bir hafta sonu gelelim....Selamlar...
[ QUOTE = Kırıkolta ; 744653 ] Tebrikler murat bey . İnşallah daha Büyük balıklar gelirde onları alırsınız ... Ayşe arada BİR sahil şehrinde yaşamayı özledim : ( Güzel GÖRÜNTÜLER Rastgele ....[/ QUOTE ] Ben de değirmendereye yeni yerleştim sayılır, gerçekten çok huzur verici. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
[ QUOTE = er41han ; 744654 ] Sağol Erhan abi , işten güçten az da öndeydi onu bosluk bulduğumda oltam denizde , Güzel temennilerin Click teşekkür ederim , selamlar .. ================================================== ==========- [I ] [ FONT = " Arial Black " ] [ COLOR = "Green "] birşeyler çıkmıyormu Değirmenderede durumlar nasil , istvrt , izmarit , ispari , Bir hafta sonu gelelim .... Selamlar ...[/ COLOR ] [/ FONT ] [/ I] [/ B ] [/ QUOTE] Şu anda kefal haricinde hiçbir şey yok, en azından denemeye deyecek kadar balık yok. yemli çok nadir istavrit aldıklarını görüyorum, tek-tük mırmır alındığını duydum ama görmedim denedim ama tutamadım ..
harbi süper be abi bravo valla .. yeni türler keşfetmemize neden olduğun için çok teşekkkürler .. yaşasın eşkina