2010: Melanura niyet zıpkına daldım ama ahtapot vurdum. 2011: Sokar peşindeyim, 2 tane devasa balon balığı yakaladım. Dün: Nasıl becerdim bilmiyorum ama deniz kaplumbağası yakaladım. Neyseki koca ihtiyarı zarar vermeden yolladım. Kısacası yakalayamadınız ne varsa beni çağırın hemen yakalarım. Yemeklik balıklar hariç. Bugün Alanya'da benim emektar milenyum 50 ile yeni bir sayfa açmayı denedim. Ucundan tuttum sanırım. Sokar, Sarıkulak ve Sarpa. Sigara ile ölçtüm, malum cetvel bulamadım, sarpa 20 cm diğerlerini bilmiyorum.
2013 te ne gelecek acaba Ali Kemal Hocam bir hafta sonu geçerken sizi de alıp,birlikte bir av yapalım. Daha güzelleri rastgelir inşallah.
Gündüz avı. Öğleden sonra 3 ila akşam 8 arası avlanıyorum. Şimdi sıra Orhan Usta'nın takımlarında. Ayrıca 3 kilo üstü balonum var. Başkan sayılır mıyım? Yoksa çakma başkan mı oluyorum?
Ali Kemal Hocam maalesef yakaladığınız balon başkanlık kriterlerine uymuyor benim daha önce yakalamış olduğum 12 ve 9 kg lık sapanlar gibi İnşallah Yumurtalıktaki bir avdan sonra Başkan olursunuz. İyi tatiller,Rastgelsin.
Tebrikler Avınızı tebrik ederim. Bence o saatlerde ve o şarlarda gayet tatminkar bir av olmuş Bu arada başkanlık kriterleri nelerdir Orhan abi. Kamuoyu açıklama bekler
Gültekin Hocam teşekkürler. Mehmet Hocam sağolun. İnan başkanım benim bağlantı neden fotoğraf olarak görünmüyor? Nerde hata yapıyorum? Orhan Usta, hiç belli olmaz burda da denk gelebilir.
Mehmet Kardeş Başkan olabilmek için,kıyıdan yapılan avlar da en az iki kez,kg üstü tebliğde listelenmiş balıklardan yakalamak gerekiyor 5 kg üstüne çıkanlar baş başkan oluyor
Tüh ya rapor yazmadığımdan başkanlık gitmiş neyse bundan sonraki raporları yayınlayayım belki başkanlık gelir şimdilik asistan olarak devam edelim
Bu raporu paylaştıktan sonra, 13 gün boyunca, limit üstü balık yakalayamadım. Onlarca sarpa, kefal ve melanur yavrusu, bol bol lapin ve papaz balığı ve de sokar. Dün şeytanın bacağını kırdım. Çatalkuyruk. Bugün ise: Zargana. Bundan sonra totem yapacağım ve burdan devam edeceğim. Bakalım ne getirecek...
Maşallah çok güzel balıklar. İkisini de çekmesi çok keyifli olmuştur eminim. :thumb: Daim olsun, daha iyileri rastgelsin...