RASGELE Gündüz 40 derecede yanarken Gece olunca paltosuna sarılan Toprak üzerinde yatarken taşları yastık yapan O an için çadırı evi olur bilmez sarayda yaşayan Arabanın giremediği yere tonla eşya taşıyan Ona baksanız yağmur çamur demez zorlanmadan Arabası batağa saplanınca tarlada traktör arayan Sigarası bittiğinde dağda gözü bir çobana bakan Bir dost sesi ile muhabbeti koyulaştıran Gece zifiri karanlıkta nasibini arayan Kendi ile başbaşadır huzura kavuşan Hayat bir başkadır doğa ile buluştuğu zaman Su kenarında tanımaz kimseyi ancak Rasgele der selamlaşır yüzü ak Yeri gelir çayını paylaşır bir bardak Bilir ki balıkçı balıkçının dostudur ancak. Huzuru bulur bir bardak sıcak çayın içinde Birde dostlarıyla beraber muhabbetin en koyu yerinde Zili çınlayıpta tasmayı atıp balığı gezdirirse DEYMEYİN O ZAMAN BALIKÇININ KEYFİNE...
Nuri abi. Trollingciler derken tekne balıkçılığından bahsediyorsun yanlış anlamadıysam. Ben kıyıdan olta ile sazan avcısıyım. Balığı yemek için değil zevk spor ve doğa ile mücadele huzur için gönül verdim. Hiç büyük tekne ile balığa çıkmadım. Eğer o durumuda yaşamış olsaydım bu isteğini karşılayabilirdim.
Gerçekten keyifle okudum, şiir size mi ait bilmiyorum (belirtemişsiniz) şayet öyleyse gönlünüze sağlık, tebrikler, paylaşım için teşekkürler.
Güzel olmuş, şiirin ortalarına doğru, bu arkadaş kesin tatlısu avcısı diye düşünmeye başlamışken sonunda zaten belirttiğini gördüm, çok güzel anlatmışsın, eline , emeğine sağlık
Tekrar tebrikler, kendilerini şiir yazarak ifade edebilenleri daima kıskanmışımdır. (Kısaca şair de diyebiliriz tabi)