. Yavuz selamlar "avınız kanlı olsun" genelde Kara avcılarının kullandığı bir dilek. Bizde de kan oluyor ama ortamda Su olduğu için çok anlaşılmıyor. .
Eyvallah tarcan abi.. ya kanlı olsun diyince icim bir tuhaf oldu bunu size aktaramam kansız olsun ama bereketli avlar olsun diyelim daha hoş duruyor.. kücük avcı kardeslerimize göre ağır bi dil olur diye tahmin ediyorum... bilirsinizki centilmen avcı güzelliklerden yanadır.. en azından ben böyle düsünüyorum
Kullanılan tabir belki canice hislerle söylenmiyor ama ben çok ta doğru bulmuyorum. Özellikle anlayamanlar üzerinde çok kafa kurcalayıcı bence. Ayrıca benim de en sindiremediğim şey tutulan balıkların kanlı olarak fotolanması. Böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmek doğru olmaz bence. Sonuçta amatör balıkçıyız avlarımızı en güzel, en doğru şekilde gerçekleştirip, forumlarda paylaşırken de bazı hususlara dikkat etmek gerekir ve her olasılığı düşünmeliyiz, geniş açıyla bakılmalı olaya. Baya bi uzadı gelelim karşılama kısmına : Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar hep beraber.
yok be abi balık avı sitesi burası. hayatta kara avcılığı yapmam, yapamam. gerçi bizimkisi de av ama bakın bizde bu kanlı manlı sözleri yok en azından.
eyvallah abi balık tutmak bence alınan nefes verilen can gibi, paranın satın alamayacağı bence tek şey
Cok guzel ve cok yerinde dusunuyorsun degerli kardesim.Hislerime tercuman olmussun... Cok yerinde olmayan bir deyis.Elbetteki yazan arkadasin bir kastinin oldugunu sanmiyorum.Hos gelmis...Ama sanirim bir amator balikci olarak sahsen birinin bana "kuzularin sessizligindeki dahi psikopat Hanibal'e" sesleniyormuscasina seslenmesi pek hos degil. Hayatimda hic kendimi kan pesinde bir insan olarak gormedim.Hitabi okuyunca irkildim desem yalan olmaz...