merhabalar İstanbul Üsküdardan Necmi Özgül genelde kıyı balıkçılığı yapıyorum 3,90 carebriansurf fxpro okuma makinem var tüm doğa ve deniz dostlarına saygılarımı sunuyorum
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar imza ayarlarınızı yaparsanız , yaşınızı bilirsek hitabımızı ona göre yaparız Necmi bey saygılar.
teşekkür ederim keyifli olacağına inanıyorum.. viraz bimillah deyip üsküdardan haberler veriyim bu gün uzun süredir marmara göremediğimiz Tırsi balığının keyfini çıkardı balıkçı arkadaşlar,bereketli bir mevsim geçireceğe benziyor üsküdar..tüm kıyı balıkçısı arkadaşlarımızıda üsküdara bekleriz
Necmi Abi, aramıza hoş geldin ...ve hemen ilk sorum geliyor ...bu asansör sistemi ile kıyıdan -özellikle Üsküdardan- iyi lüfer alındığı söyleniyor ...bu konuda bilgilerini rica ederiz.
Hoşgeldiniz... Necmi Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Arkadaşlar Tüm Güzel temenniler için teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim aileye laik bir can olmaya gayret edeceğim sevgi ve saygılarımla