Rasgele

Konu, 'Tanışalım' kısmında tesla1907 tarafından paylaşıldı.

1. tesla1907

tesla1907 Mert

Favori Kamış:
    Oriental X Beachcaster 2797/420
    Favori Makine:
    Banax SX5000
    En İyi Avı:
    11 kg Camgöz
    Herkese merhaba, adım Mert, 24 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim, aslen İzmitliyim, İstanbulda Hacıosmanda yurtta kalıyorum, genelde tarabya sahilinde balık tutuyorum ancak bu sıralar hem iyi balık yok hem de balığa çıkacak kimse yok. Yazları Kandıra-Kerpe kayalarda deniyorum şansımı, orada tutanlar varsa tanırlar mutlaka beni. En kısa zamanda boğaza balık gelmesi ümidiyle herkese rasgele :)

2. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Hoşgeldiniz Mert bey,

Keyifli paylaşımlar dilerim.

3. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Hoşgeldin Mert.

Kerpeye gezme amaçlı gittim ve çok güzel yerler ama o zamanlar balık merakım yoktu.Fakat denize girdiğimiz yeriin hemen yanından dere geçiyordu ve oltacıları gördüm orada.Bozuk bir yoldan girmiştim.Mevkii olarak ismini bilmiyorum.Yol üzerinde soğuksu alabalık tesiside vardı.

4. tesla1907

tesla1907 Mert

Favori Kamış:
    Oriental X Beachcaster 2797/420
    Favori Makine:
    Banax SX5000
    En İyi Avı:
    11 kg Camgöz
    Kerpeye giriş yol ayrımından sola sapmışsınız anladığım kadarıyla, dediğiniz gibi bozuk bir yoldan sarısuya gitmişsiniz, derede kefal çıkıyor orada, bir dahaki gidişinizde hem deniz hem de balık açısından yol ayrımından sağa saparak kerpeye gitmenizi tavsiye ederim, mevsimine göre istavrit çinekop palamut, geceleri canlı teke ile karagöz, eşkina, iskorpit avı yapabileceğiniz bir bölge :) Denizin ve sahilin güzelliği de cabası :)

5. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Aynen öyle Mert.Gördüğüm en güzel yerlerdendi orası.Kayaların üzerinden bile denizin dibini görebiliyorsun.Harika bir yer gerçi oraya çıkarken araç yüksek olması lazım.Yoksa taşlarda akrobasi yapmak zorunda kalıyorsun.Muhakkak gideceğim tekrar oralara.Çok güzel kamp yerleri var.