Merhaba forum sakinleri.Mersinden katılıyorum.Mersinde avlanan varsa avlak yerlerı ve avlama teknıklerı hakkında paylaşımlarını beklıyorum.şimdiden teşekkür ederim.
Sadık Bey, hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Öncelikle konuyu aidiyeti cihetiyle tanışalım kısmına taşıyorum. Forumumuzda genel olarak geçmiş konularda avlanma teknikleri av yöntemleri kullanılan malzemeler vs ile ilgili çok geniş bir bilgi bankası bulacakınız. Ancak avlak paylaşımı konusunda yeterli kaynak bulma şansınız olmayabilir. Bu tür siteleri sırf avlak yeri kovalamak için takip eden yüzlerce hatta binlerce ticari yada torbacı kişiler olduğunu unutmayın. http://www.google.com.tr/#hl=tr&sou...ık+avı&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=305e9d66ad3b8fc4 Ancak yine de sitemizde Mersin'deki balık avlarıyla ilgili olarak açılmış konulardan oluşan yukarıdaki linki sabırla incelerseniz işinize yarar bilgiler bulabilirsiniz. Saygılar.
hoş bulduk Alperen Bey. Çok haklısınız ben düşünemedim.Maksadım bu işin üstadlarından kendi amatörlüğümü geliştirme adına faydalanmak.Amaç belli balık ama aracı için sadece oltayı almak yetmiyor, balığı sürekli avlayıp avcılığımı geliştirmek istiyorum bunun için yol yordam sormak istedim.Uyarınız için çok teşekkür ederim.Daha duyarlı olurum bundan sonra.