Abilerimiz ve kardeşlerimiz artık teknemi yapmış bulunmaktayım allah nasip ederse yarın Urla /özbek limanında baglı olan teknemle balığa çıkıcam pazar akşamına raporları yazarım artık
Hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız, bol trofeli avlarında kullanmak nasip olsun. Rast gele...
Allah sizin gibi abilerimizi Başımızdan eksik etmesin ... Allah razı olsun hepinizden inş bol balıklı bir sezon geçiririm amin ...
hayırlı olsun emrah,güzel avlara imza atarsın inşallah. (sennur hanımın dedigi gibi ) yanlız unutma,deniz şakaya gelmez.önce emniyet
Hayırlı uğurlu olsun,sahil güvenliğin tavsiye ve uyarılarını asla gözardı etmeyin lütfen.Unutmayın,önce güvenlik...
Abilerimiz sizlere güzel rapor vermek isterdim ama olmadı hava sabah urla özbek tarafında 3-5 aldıntaydı ama saat 10.00 dan sonra 3-5 üstüne çıkınca tekrar limana dönmeye karar verdik 3 saat boyunca sadece yakaladıgımız 1 tane mercan ve 3 adet isparozdur balık bi tarafa hayatımız önemli idi teknenin burnu suyun içine girdi bi dalgada sırılsıklam oldum allahtan fazla sorun yaşamaktan sa limana sağsağlim döndüm allah nasip ederse en kısa zamanda gene gidicem balığa inş bi dakine hava patlamaz AMİN ...