kimse darılmasın balıkçının kısmeti o gün bu kadarmış. bu kez bu rast gelmiş. bir de inatçı ki namussuz. balıkçı kardeşimizin özeni ve hayvan sevgisine de diyecek bir şey yok yani. bizde olsa böyle inatçısına daşınan girişirlerdi. eh ne de olsa elde daşnan zopaynan uzaylı kovalamış ayı öldürmüş bir ırkın ahvadıyız. centilmenligi ve özeninden dolayı balıkçı arkadaşı kutluyorum. http://www.metacafe.com/watch/464586/cool_fishing_a_snake_on_a_fish/
Balıkçı : Bıraksana yaaa balığımı Yılan : Olmaz o benim hakkım Balıkçı : İyi beee dağdan geldin bağdakini kovuyon Yılan : tısssssss sokarım bak.... Balıkçı : Yemezzzz baba sen git o tısssssları başkasına yap Yılan : Tühhh bee yemedi... öğlen yemeğinden de olduk Balıkçı : Yürrrrrüüü anca gidersin Yavvvv bu balık şimdi zehirli olmasın Balıkçı : En iyisi at gitsin
Her halde bana gelse oltayi birakir giderdim. Zehirli bir seye benziyor. Bu gune kadar hep yilan baliklarini konustuk , hic aklima gelmedi balik yilanini konusacagim. O balikci o kamisi baligi kurtaracagim diye gerdirirken , o yilan kendini birakip kopup gelseydi ne olurdu dusunmek bile istemiyorum. Ancak helal olsun.Tuttugunu koparan cinstenmis. Mucadelenin galibi ilan ediyorum kendisini.
gecen haftaki sazan ve alabalık avımızda oz0735 özkan at çek yaparken yılana misinayı sardırdı yılanı dışarıya aldık . bulunduğu yere tekrar iade oldu. bilinçsizce yapabileceği bir hariket hayvanın ölmesine sebeb olurdu. teşekkürler özkan
yılan sılan tipik bir suyılanı zehirli degil. adamda bunun farkında. zehirli bir yılan zaten tecrübeli bir gözle tehdit edici durusuyla hemen farkedilir.artı zehirli yılan avını ısırır bırakır.ölünce gider onu alır. tutup çekiştirmez. davranıs tumuıyle farklı. bu videodaki akvaryumculard a bile bulunan ve meraklısının besledigi kuçukbir su yılanıydı. adamda bunun farkında. ama gelde sasırma bu tesadufe ve yılanın mucadeleciligine. ekmegini hakkıyla aldı yani.