slm uzun zamandır üye olmadan forumları okuyorum artık üye olmanın zamanı geldiğini düşünerek aranıza katılmaya karar verdim.Gelmişkende hemen sorayım yarın saroza ibrice limanının sağ tarafına (bilenler için) kayalıklarda mercan karaköz melanurya vb balıklrı avlamaya niyetimiz var inşallah kısmetimizde vardır bu bölge hakkında bilgisi olan arkadslardan yem ve takım olarak bilgi rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
nerde bu tuş arkadaslar ben bu hızlı cvp tuşunu bulamadım oruç başıma vrdu galiba yada görme yeteneğimimi kaybediyorum
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz. İmza ayarlarınıza isminizi de eklerseniz seviniriz. Bunun yanısıra, forumda düzgün bir Türkçe kullanmaya gayret ediyoruz. Bu nedenle alfabemizde bulunmayan yabancı harfleri ve gereksiz kelime kısaltmalarını kullanmaktan kaçınıyoruz. Bu konuda hassasiyet gösterirseniz seviniriz. Keyifli paylaşımlar dilerim...
Bu kadar insan isminizi merak etti ve uyarıda bulundu ama düzeltmediniz. Kötü bir başlangıç yapmıyormusunuz sizce başka insanlarda uyarmasın
Sence Perfido diye bir isim olabilir mi? Varsa açıkla biz de öğrenelim. Önce samimiyet lütfen. Yabancı bir isimse o zaman başka...
arkadaşlar yanlış anlamıyalım ama bu kadar katı kurallar olduğunu hiç tahmin etmemiştim.acemilikten kaynaklanan bu gibi şeyleri bu kadar dert edeceğiniz aklımın ucundanda geçmedi.adımda tufan