Boş Sezonumdayim Ve Bu Ay çikabildiğim Kadar Balik Avina çikmayi Planliyorum. Bilgilenmek Amaciyla Siteye Katildim. Organizasyon Ve Toplanma Gibi Balik Tutma Içerikli Buluşmalariniza Katilmak Isterim. Herkese Rast Gele.
Akif hoşgeldin, Kısaca Boğaz çaça yapmakta Boğaz akşam üstü, sabah gün ışıyınca istavrit Kayalık 10-20 metre gibi derinlikte eşkina ( istanbul kıyılarının tümünde ) Bu haftadan sonra tüm boğaz kıyıları karadenize göç eden lüfer,sarıkanat yapmaya başlar. Levrek ise yoktur. İzmaritte ufaktan başladı, yer artuk şansına kalmış
En iyi AVIM Arkadaşlar en iyi avımı değiştirdim, bu site bilincimi arttırdıkça galiba daha çoook şeyler hatırlayacağım- uygulayacağım.
Akif merhabalar, biraz geç oldu ancak hoşgeldin kardeşim. En İyi Avına "Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı" diye bakan bir güzel yüreğe iki kere merhaba. Rastgelsin en güzeline , güzel gönlünce.
Sevgili Akif hoşgeldin.... Maşallah İlk eşkina bayağı yakışıklı...Umarım nice ilk avlarını raporlar ve bizler ile paylaşırsın....rastgele..
Hep beraber inşallah Çok teşekkürler abicim, sizinde yazılarınızı takip ediyorum, hep beraber daha da bilinçleniriz umarım. Elbette, av olsun da Raporlamayıda ustalardan öğrendim sayılır, tek problem; acemilikten, alınan malzemenin poşetlerini attığım için detaylarda takılıp kalıyorum, marka numara bazen tutturamıyorum Saklanacak bundan sonra ki doğru bilgi sunabileyim. Çok teşekkürler Paylaşımlardan keyif almamak mümkün değil, bilgi sonsuz, ben de açmışım oldukça